![]() |
|
Skvelá VondroušováMarkéta po vynikajúcom výkone porazila Petru Martic 7:6, 7:5 vo štvrťfinále French Open. Fantastický úspech. |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováTobě se nemám za co omlouvat, buď tak laskav a táhni zpět odkud jsi přitáhl.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
správce a redakceTrvám na potrestání !!! snad to tam ten týden vydrží![]() |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@SaxonPokud se mě snažíš vyprovokovat,aby jsi to přehrál na mě tak na to zapomen´![]() |
čubernice
![]() |
|
@AnubisNapiš mi to česky ? |
čubernice
![]() |
|
správceSMAZAL URÁŽEJÍCÍ PŘÍSPĚVEK SAXONA fůůůůůůůůůůůůůůj že se nestydíš![]() |
čubernice
![]() |
|
SPRÁVCEkdybych napsal saxonovi to co napsal o mě taky by jsi to bez řečí smáznul,určitě néééé![]() ![]() |
čubernice
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováK zániku současné společnosti a taky tohoto fóra přispívají skoro výhradně zbyteční (nevhodné slovo)i. A to Saxon není. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@čuberniceK zániku tohoto fóra přispívají především tydýti kteří zde postují svá rádoby erudovaná moudra stran hodnocení sportovních výkonů. K čemu je na technicky zaměřeném serveru diskuse na téma nějakého sportovce a každého rádoby odborná hodnocení utkání? |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováRadečku, na tvém místě bych s nějakým mentorováním tohoto fóra pomlčel, jestli je tu někdo tydýd, jsi to předně ty sám. Několikrát už jsi s velkou pompou toto forum opustil, ale stále znovu se vracíš pod dalšími nicky, asi nemáš jiné sociální kontakty... vůbec nejradši bys to tu sám řídil, já vím... jenže smůla. Ty bys měl být hlavně rád, že sociopatičtí multinickové jako ty jsou tady stále trpěni![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@michalnewJestlipak víš kdo citovaný příspěvek napsal"Ale tak či tak to byl pěkný mač... vyjma 4 kola, kdy oba odpočívali po strhujícím třetím se pořád něco dělo " Nepřipadá ti to jako hodnocení sportovního mače v tomto technicky zaměřeném serveru? Kdyby jsi náhodou zapoměl je to téma BOX JOSHUA z 1.6.2019 |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
michaelnew alias 1000 registracíLance ti to napsal správně.Sám tu kážeš a přitom tu stále vystupuješ pod novými nicky.Jednou jako "Radekhotový" pak třeba "Milan33" a zase přilezeš jako "michalenew".Chytrej si vždycky jak radio.A ještě bys určoval co kdo má a o čem psát Nikdy jsi nevysvětlil proč pořád měníš identity. A hlavně nepiš že to je někdo jinej když sám víš že to není pravda.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patBěž se léčit, paranoia je diagnóza... Klidně Ti postnu kopii občanky. Ale co jsem zde za tu krátkou dobu zjistil, touhe obsesí (hledání vícenásobných registrací) zde netrpíš sám. To je vše k tématu....a k reakci výše... tema o boxu Joshua jsem já nezaložil a ano, kaju se, jednu svou reakci jsem taky směřoval k úrovni samotného mače, avšak i tohle byla reakce na nějaký příspěvek, nikolivěk z mého popudu. K tématu vše |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewTady jde o to že pokud někdo založí v sekci Pořady v televizi téma na pořad v televizi byť jde o sportovní přenos tak nechápu proč někteří to nemohou rozdejchat ač sami mají máslo na hlavě. Tak do takového tématu nebudu přispívat a hotovo. |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováNějak chybí ta správná finálová atmosféra.Ani vyprodáno není.Taková juniorská pinkačka.Něco tomu schází.Ale držím palce. |
pat
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováBohužial velká nuda.Diváci spia,lebo nevidia moc pekný tenis.Velmi rýchle výmeny a asi to bude aj velmi rýchly zápas.Markéta si minula energiu a silu v predchadzajucich zápasoch,ale aj tak samozrejme,že to je velký uspech byt vo finále.A zajtra pri mužoch sa bojím,že to bude rovnaké,lebo Thiem musel ešte dnes dohrávat tažky zapas a hned zajtra ho čaká finále s Nadalom.Tipujem 3:0 |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Skvelá Vondroušová...Škoda... Je však pravdou, že Markéta nezvládla veľkosť tejto chvíle hlavne psychicky. Bardy v podstate nemusela nič závažné riešiť. Aj tak však treba Markéte za jej výkony počas turnaja poďakovať![]() |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováFinále, v ktorom jedna aktérka nemala čo hladať. Českí fanúškovia si tu môžu vyplakávať o Vondroušovej koľko chcú. Ten kto jej zápasy videl určite videl aj to, že tam proste s tým nechutným údržbárskym tenisom nepatrila a bola tam zhodou okolností a skôr blbosti jej súperiek /viď napr. Konta/. A šmitec!![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Skvelá Vondroušováa moc krásy taky nepobrala,mě připadá škaredá![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 686 |
![]() |
|
@dawis77To bol urcite najodbornejsi a najerudovanejsi prispevok k dnesnemu zenskemu finale v Parizi.![]() |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováMarkéta si v devatenácti letech vydělala nyní za čtrnáct dní 15 milionů korun. To si vy dva chytraci nevyděláte ani za deset vašich životů dohromady. A bude v první dvacitce na světě. A šmitec...:))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonto mě vůbec nezajímá nějaká Vondroušová,klidně ať si vyděla miliardy,faktem je že o ni bych si ani kolo neopřel. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 686 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováIQ houpacího koně - dawis77On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@dawis77Musím říct že ty jsi naprostý prototyp člověka kteří mě nesmírně vadí v současné době, kde se ve vás bere ta nesmirná blbost ,čím to je ? Výchovou ? Nechápu.To nedokážeš ani trochu ocenit někoho kdo něco dokázal? Jen pomlouvat a škodit schovaný v anonymní diskuzi na internetu, ubohé![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
dawis77Že jsi chytrosti moc nepobral to je všem tady jasno za ty roky po tvých blitkách ohlednš PL.Ale ty jsi primi*tiv.Protože vysmívat se někomu jak vypadá(a nikdo za to nemůže) a že je škaredá a kolo by sis neopřel atd.. to je opravdu ubohost.A ještě když jde o sport kde krása není důležitá vůbec ale co kdo umí. |
pat
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováTomu sa hovori nova doba! Volakedy sa mladez postavila v autobuse a pustila starsieho si sadnut, dnes radsej nie lebo po sediacky sa lepsie tuka do blbeho mobilu ......![]() ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |