![]() |
|
Skvelá VondroušováMarkéta po vynikajúcom výkone porazila Petru Martic 7:6, 7:5 vo štvrťfinále French Open. Fantastický úspech. |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Skvelá Vondroušovánebudu se zatahovat do této debaty,jen to ukončím tím že této hráčce nikdy fandit nebudu a je mi úplně ukradená.I sportovkyně musí vypadat k světu.Anisima to je kočka a ne toto.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 686 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováAch jooo to není možný ta Tvoje hloupost.Sportovkně musí být kočka jinak pro tebe nemá hodnotu..no to je názor.Tak všem kdo nejsou krasavice zakážeme sportovat ufffff. Škoda že nemáme možnost a nikdy neuvidíme Tvůj ksicht a fasádu at porovnáme.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováTady problém naší společnosti. I takový dawis77 má volební právo...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@dawis77tvl máš úplnou pravdu, teď už mi je jasný proč tak ujíždíš na fotbale, tam je to samej nagelovanej krasavec a voto de, no, každej jsme nějakej, proti vkusu... tak dál fandi těm svejm, "sportovče"![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováBohužel, jedinec vybírající si sportovce podle nosu pak volí politika podle čeho asi?? zřejmě podle velikosti (nevhodné slovo)u nebo oblíbené značky chlastu... a pod. A pak v tom marasu má normální člověk žít![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skvelá VondroušováCo mám dělat,mě se Vondroušová líbí.Jinak pokud bude mít lepší podání podání to pak něco bude. |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
Son...:)) ale co je jí to platné, když jí tento trubkin nebude nikdy fandit:))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@dawis77Takže podle tebe můžou vrcholově sportovat jenom tebou vybraní krasavci. To je ale ujetý... |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@jiriNať si sportujou,ale já jim vůbec nefandím a vůbec mě nezajímá že je to nějaká češka,to mám někde.. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77V tom případě nechápu proč se této diskuze zúčastňuješ |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@ dawis77Na O2 sport v přestávkách při včerejším Oktagonu 12 vsuvky Premier league A - Z. Znamená to snad, že následující sezóna( ny) budou vysílány u nich? |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
@jenesnesmysl,na 02 PL určitě nebude,za stávajících podmínek o ni ani nemají zájem,mco dobře vědí že sledovanost PL není valná.Jim k prosperitě bohatě stačí LM a český fotbal a hokej. |
dawis77
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |