![]() |
|
Skylink liveAhoj, mám takový dotaz.Mam skylink live aplikaci v mobilu Xiaomi redmi 4.Aplikace se nainstalovala, přihlášení taky v poradku, ale telefon hlásí, že obsah videa nelze přehrát. Nevíte někdo co s tím?![]() |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Skylink liveTo je spíš dotaz na podporu Skylinku. Na první pohled to vypadá na nějaký problém s DRM.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Skylink liveNeviem či ti to pomôže,ale tu máš jednu diskusiu,kde to ludia riešia,že majú a mali s tym tiež podobný problém ako ty.https://www.miuios.cz/xiaomi-redmi-4x-a-skylink-live-tv-21476 |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Skylink liveHoši díky, asi si pořídím jiný mobil, ale ne od Xiaomi. Zvláštní je to, že aplikace funguje na mobilu Alcatel pixi, ani jsem nedoufal že to pojede, protože je to stroj starší a pomalý. No a přece to na něm funguje.![]() |
Archibald
![]() |
|
@Archibaldmám redmi 4a a aplikace jede absolutně bez problémů, ale až po aktualizaci fw telefonu asi před rokem a půl. Předtím se chovala stejně. Teď tam mám MIUI 10.2.1.0 |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Skylink liveMá ho můj kamarád a jde na něm vše co chce...včetně skylink, HBO go atd..iptv box xaomi podporuje i HBO Go![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
RE: Skylink livePodle mne je to chip a problém s DRM. Huawei se tak občas také chová - jen některé. |
psevca
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
hlavní jejakou máš verzi Android.Na starých to nerozjedeš ,ale jede to tuším až od 6.0 ,ale ůplně jistý nejsu ....Na Sony Xperia Z1 s Androidem KitKat 4.4. to nejede ale na Sony Xperia Z3 s Androidem 6.0 to jede bez problémů.... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Skylink liveNo tak je to problém s DRM. Ale jinak díky za rady.![]() |
Archibald
![]() |
|
@Archibaldno tak jinak není zač![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96Jede to i na Lolipopu.![]() |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Skylink live@salt je to tak jak píšeš. Známý tam má po aktualizaci ten samý sw a vše funguje v pohodě. Skylink live i hbo go..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
@Martin79ano,to je možné a díky za info...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |