, sekce: Zkušenosti |
|
Hbbtv nejdou české staniceZdravím zkušené.Ze zvědavosti jsem vyzkoušel zapnout HbbT na českých programech-bohužel ani jeden nefungoval,jen to píše není k dispozici.Když přepnu na ARD nebo jiné německé kanály,tak vše funguje jak má.rok stará tel.Samsung,rád bych našel příčinu,díky. |
jethro63
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 86 |
|
|
HbbTV nejdou české staniceNejdřív si musíš HbbTV zapnot vTV.Pak tě bude hrát!!! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
|
|
@jethro63U ktorého poskytovateľa?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 710 |
|
|
@gusepeeVšim sis že jsem psal že německé stanice fungují,to znamená že to mám puštěný. mám digi tv. |
jethro63
|
|
@jethro63Digi má Hbbtv? Ja tak viem, že má ho len Skylink aj v Čechách.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@petersk...a už jsem doma.vůbec jsem si to nezjištoval. díky |
jethro63
|
|
@jethro63Digi neviem, ale freesat nemá určite.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
RE: Hbbtv nejdou české staniceDigi je na tom rovnako ide s rovnakých parametrov ako Freesat |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
|
|
RE: Hbbtv nejdou české staniceHBBTV ide ešte na 16E |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
|
|
RE: Hbbtv nejdou české stanice- na úvodní stránce máš pravděpodobně vysvětlení ČT změnila HBB TV |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|