Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Fransat RMC sport

Má někdo zkušenosti s předplacením RMC Sportů na kartě Fransat PC6? Je nutný originální přijímač / modul, nebo stačí mít kartu na oscamu (poslední verze), když jsou funkční běžné francouzské programy?

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fransat RMC sport

RMC Sport si myslím ztratilo práva na PL.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Neztratili, dohodli se s Canal plus na sdílení práv.

zzz
Registrace: 1/2006

PC6 - modul

Využiji vlákna - je pro kartu Fransat PC6 nutný originální fransat CAM modul nebo stači jakýkoliv Viaccess modul?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Pro placeny programy na Fransatu je potreba jejich nejnovejsi CI+ modul. Funguje ve Vu+.

drhans
Registrace: 12/2009

Záleží na tom, co od karty očekáváš. Já mám "univerzální" modul unicam evo a na běžné programy se můžu dívat. Stejně tak oscam server se dá nastavit, aby bylo možné sledovat programy. Pokud si ale budeš chtít předplatit něco nad standard, tak mě zatím aktivační zápis RMC sportů zatím nepřišel. Na to se právě ptám, jestli pro aktivaci nové nabídky potřebuju originální přijímač / modul. Ale zatím žádný vysloveně viaccess modul nemám, takže na Tvou otázku nemohu spolehlivě odpovědět.

Hugocz

@Hugocz

myslím tim co potrebuju pro základní nabídku bez registrace. na to stačí univerzální modul nebo softcam?

JanM

Pro základní funkčnost stačí softcam. Já používám pro pokusy oscam. V podstatě jediný chyták pro nastavení je znalost jednoho AES klíče, který se dá na netu běžně najít.

Hugocz

Ten Unicam EVO stojí stejně jako originální Fransat CAM, takže to se mi asi nevyplatí.

JanM

Unicam Evo bych na běžné dívání nedoporučil. Je to spíš zařízení na pokusy. Chodí v tom různé karty v různých systémech, takže nepotřebuješ na každý systém jiný modul. Ale podpora tohoto modulu už asi skončila. Když francouzi něco změní, pošlou ti do originálního modulu aktualizaci. Na aktualizaci Unicamu Evo se už dnes nedá spolehnout.
Ale jak je to s běžnými moduly viaccess netuším. Třeba v něm musí být nějaký AES key, který nemusí být ve všech. Asi bych začal s tím softcamem. Budeš se dívat a budeš mít čas si to s tím modulem promyslet. Já už jsem pro jistotu objednal nejnovějši Fransat modul CI+ 1.3. Ale je to kvůli té aktivaci karty.

Hugocz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra