![]() |
|
Kabel RS 232Zdravím pánové potřebuju do amika nahrát soft přes křížený kabel RS 232 vyrobil jsem ho doma piny mám propojené 5-5,3-2,2-3 a nemůžu tam ten soft nahrát píše to no data transfer . V čem může být problém .dík za rady |
krejzaZ
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Kabel RS 232arduino samo o sobe kdyz ho pripojis do usb, tak je prevodnikem. neni treba nic resit. pripojis RX/TX GND a hura :)https://www.instructables.com/id/Arduino-Nano-ATmega238PCH340G-v30-PCB-layout/ tady vidis ze tam je CH340G a to je prave ten prevodnik, kterej se samo da koupit i jako samotnej Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@krejzaZpíšeš _ _ Nešlo zapnout ani ovladačem ani tlačítkemStalo se to jen tak,nebo to bylo po bouřce, atd ??? |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Kabel RS 232Bouřka byla den předtím ale ani s elektřinou to nic neudelalo tak jsem tomu nevěnoval pozornost |
krejzaZ
![]() |
|
@krejzaZA amiko po bouřce ještě šlo,nebo již nežilo ? |
čubernice
![]() |
|
to konasRS 232 je aj na novsich notebookoch napr. HP probook 650 a na kazdej maticnej doske len nieje vzadu na konektoroch ale len na pinoch na doske. Konecne ten boom vyrobcov maticnych dosiek nedavat na dosky PS2, RS 232, LPT opadol a pekne sa to vracia naspet na dosky aj PS2 aspon jeden je skoro vzdy |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Kabel RS 232Satelit ma otec ale myslím si že po té bouřce už ho nezapl .a jak ho vytáhl z elektriky tak už se ani nerozsvitil |
krejzaZ
![]() |
|
@krejzaZJednoho dne na jaře před xy roky při běžném počasí jen na 3 vteřiny vypnuly elektriku a odešla nám řídící jednotka na plynovém kotli,nová řídící jednotka a oprava stála mnohem víc jak nový satelitní přijímač....a pokud je to doopravdy závada po bouřce,tak ani po opravě nemáš záruku,že se neobjeví další vadná součástka...to je můj názor._ - _ Je zde spousta odborníků snad Ti někdo napíše svoje zkušenosti. |
čubernice
![]() |
|
@čubernicepokud na to ma cas, tak at si hraje. nauci se pracovat s COM portem, s obsluznym softem a treba to nakonec pude. a treba taky ne. tak aspon bude mit zkusenost. treba mu bude k nicemu, ale ma ji.na spoustu veci se da vyuzit kvalitni pojistka. ale ta kuli satu za litra asi nema smysl Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsKdo si hraje nezlobí![]() |
čubernice
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |