Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Problem s EPG

Vážení, potřeboval bych poradit ohledně EPG. Používám TechniSat DIGIT HD8-S a vždy ve 20 hod je stažena aktualizace EPG, to však neodpovídá skutečnosti, EPG uvádí něco jiné než je ve skutečnosti. Zatím to řeším tak, že se podívám na TXT přílušné TV. Pro informaci preferuji zahraniční programy na HotBird. Když jsem v minulosti používal HUMAX 5500CRCI bylo vše v pořádku bez nějakých aktualizací.

Mirenas
Registrace: 6/2019
Odpověď v diskusním vlákně

@Mirenas

Krutý. :crying:

Pepiczech

@Mirenas

Tak to bude asi rozbitý !

zeze
Registrace: 5/2011

RE: Problem s EPG

Skúste sa pozrieť, na nastavenie hodín v satelitnom prijímači. Pred nedávnom som to riešil na IPTV. EPG bolo o dve hodiny pozadu. V nastavniech prijmača na IPTV som zistil, že čas bol nastavený ručne (a ukazoval dobre). Keď som to prepol na automatické nastavenie hodín, odrazu EPG ukazovalo správne.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@Crescenzio

Děkuji za informaci ale hodiny jsou nastaveny na automaticky.V mém případě nešlo o časový posun ale o úplné nesmysly. EPG uvádělo soutěžní pořad a ve skutečnosti v TV běžel nějaký film. Já jsem vypnul aktualizaci EPG a zatím jsem neshledal nějakou chybu v porovnání s teletextem. Tak uvidím.

Mirenas

@zeze

Možná máte pravdu, přijímač je z druhé ruky.Já jsem totiž nic slušného nesehnal co nemá funkci FastScan. Mascom 2350 2x reklamován, vyměněn za Mascom 280 a ten skončil na skříni, protože FastScan i při vypnutí přepisoval soustavně seznamy stanic i ve složce oblíbené

Mirenas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra