Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Mimo misu - nazev filmu z 90 let

preji dobry den, chtel jsem se zkusit prosim zeptat na nazev jednoho filmu. zkusim to popsat
videl jsem ho cca rok a pul zpatky vecer na ct2, pamatuju si, ze hlavni postavu daboval Donutil, herec v hlavni roli byl cely film s klukem, ktereho vicemene unesl a casto ve filmu jezdili autem. ten herec (prave si nemuzu vzpomenout na jmeno herce) toho kluka nechal delat skoro vsechno co chtel, ve filmu byl i serif a ten herec serifa si ten film i reziroval jestli si dopre pamatuju. poldove po nem cely film sli a film koncil kdesi na louce, kde hlavni postavu chteli zabit a nakonec zabili. ke konci serif dal pesti odstrelovaci a rekl "nerekl jsem pal". nemam paru jak se ti herci jmenovali, tak jsem se chtel zkusit zeptat. diky moc za pripadnou odpoved. snad jsem to tak nejak popsal spravne.

onenon
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo misu - nazev filmu z 90 let

že by: Dokonalý svět??Kevin Costner.... ;)

jansmrz
Registrace: 3/2015

@jansmrz

jo, vypada to tak, ze to bude on. dekuji moc!!!!!!

onenon
Registrace: 5/2012

RE: Mimo misu - nazev filmu z 90 let

No, ty "můj důchod", ty si iná kapacita, keď ani Kevina Costnera nepoznáš!
:laughing: :laughing: :laughing:
Rv Rv Rv

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Na odľahčenie pre všetkých

Môj 19_nasť ročný kolega na otázku kdo je Ethan Hunt odpovedal : neviem ,ale vedel by som si vygúgliť 😰

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

Na odľahčenie pre všetkých

To je nič, to náš firemný učeň tiež 19 ročný (v rámci duálneho vzdelávania) pri servisnom výjazde z NR do Modry na moju otázku, že ktorým smerom ideme mi "zapotil" - na Liptovský Mikuláš???

:laughing: :laughing: :laughing:

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra