![]() |
|
Mimo misu - nazev filmu z 90 letpreji dobry den, chtel jsem se zkusit prosim zeptat na nazev jednoho filmu. zkusim to popsatvidel jsem ho cca rok a pul zpatky vecer na ct2, pamatuju si, ze hlavni postavu daboval Donutil, herec v hlavni roli byl cely film s klukem, ktereho vicemene unesl a casto ve filmu jezdili autem. ten herec (prave si nemuzu vzpomenout na jmeno herce) toho kluka nechal delat skoro vsechno co chtel, ve filmu byl i serif a ten herec serifa si ten film i reziroval jestli si dopre pamatuju. poldove po nem cely film sli a film koncil kdesi na louce, kde hlavni postavu chteli zabit a nakonec zabili. ke konci serif dal pesti odstrelovaci a rekl "nerekl jsem pal". nemam paru jak se ti herci jmenovali, tak jsem se chtel zkusit zeptat. diky moc za pripadnou odpoved. snad jsem to tak nejak popsal spravne. |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - nazev filmu z 90 letže by: Dokonalý svět??Kevin Costner....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
@jansmrzjo, vypada to tak, ze to bude on. dekuji moc!!!!!! |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - nazev filmu z 90 letNo, ty "můj důchod", ty si iná kapacita, keď ani Kevina Costnera nepoznáš!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
Na odľahčenie pre všetkýchMôj 19_nasť ročný kolega na otázku kdo je Ethan Hunt odpovedal : neviem ,ale vedel by som si vygúgliť 😰Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
Na odľahčenie pre všetkýchTo je nič, to náš firemný učeň tiež 19 ročný (v rámci duálneho vzdelávania) pri servisnom výjazde z NR do Modry na moju otázku, že ktorým smerom ideme mi "zapotil" - na Liptovský Mikuláš???![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
![]() |