![]() |
|
Formuer s turboOd včerejška se mi při vypnutí rosvítí červená kontrolka za ůdajem času.Při zapnutí se přístroj restartuje a při naběhnutí programu se po několika sekundách znova vypne.Červená se znova rosvítí a tak stále dokola.Vytažení ze zásuvky nepomáhá. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Formuer s turboPo vypnutí standardně svítí červená LED.1) buď se přehřívá -- zkusit nechat vypnutý na delší dobu, nebo zkusit přemístit na test do chladnější místnosti. 2) ověřit vizuálně kvalitu elektrolytů - otevřít kryt a podívat se jestli nejsou nafouklé 3) přehrát image - přes USB a podržením tlačítka standby při startu. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Formuer s turboOptická kontrola elektrolytů je poněkud nespolehlivá. Ano, jakmile je horní část elytů do plošného spoje "nafouknutá" je kapacitor vadný. Ale třetina (jenom můj odhad) vadných kondenzátorů se nenafoukne. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@lubos32Bod1_vypnuto 24hod.Nepomohlo.Zjistil jsem že po novè aktualizaci sw přibyla ikona vypnutí.Po přepnutí do standby modu je"snad" vše OK.Jinak děkuji za reakci a radu. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Formuer s turboJa som mal taky jeden v podstate nový kus s touto vadou. Šiel naspäť a bol dobropisovany tak asi to nevedeli ani v servise opraviť |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
![]() |