Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live - rozšírenie

V skylink live sa objavili nové stanice: Skylink 7, Óčko, Óčko Star, Óčko Black, Óčko Expres- tie sú v HD a idú od balíčka digital, Arena Sport 1 je v SD a čo som skúšal ide až od balíčka kombi, spomínali ešte nejaký kanál Fuel TV, ale ten sa tam ešte do neobjavil, a kedže stingray brava prestal vysielať, ten bol z ponuky vyradený

Magio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go

golkomen
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink live - rozšírenie

Áno je to tak.Uz to nabehlo.V balíku digital idú všetky Očká+Skylink 7.Na balíku Kombi ide aj Arena Šport 1 a Fuel TV ;) :)

Power150
Registrace: 3/2009

RE: Skylink live - rozšírenie

a ide Vám aj ten Black a Fuel TV ??? mne to ani za toho boha nefunguje ... Rv v SK ani v CZ .... :))) ešte by mohol JG popracovať na Skylink Live ked si platím CZ aj SK ako dostať české programy do SK oblúbených alebo opačne a nie sa preklikávať cez SK a CZ Live .... za boha som na to neprišiel na žiadnom TV čo som skúšal a dokonca ani Google nič nenašlo ,až ked mi došla trpezlivosť tak som volal na Skylink a tam mi tecnik potvrdil že ,žial nie je to možné " na žiadnom TV vraj na to nejako pozabudli ... Rv :laughing: takže JG ak to tu čítaš tak skúste na tom popracovať .... Ďakujem .... :)))

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

Ano, skusal som to, mam zaplatene SK aj CZ, ale na Live to spolu nejde. Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

a ten Black a Fuel TV ti ide na TV ?

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

Bohuzial, neviem to odskusat, mam to na TV boxe a ten je na chalupe.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra