Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

FreeSat- měsíční platby

Platím čtvrtou platbu FreeSatu a zatím vždy jiná cena.Kdo z Vás má FreeSat platíte stále stejnou částku nebo pokaždé se to liší?Programy mám stále stejné.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

platby

já platím furt stejně už pár let

stk999
Registrace: 7/2010

RE: FreeSat- měsíční platby

Taky mám x let stejnou cenu. Popřípadě když si sjednám jinou lepší,tak platím méně. Ale je to vždy s vázaností na rok. Zaregistruj se na jejich webu a tam budeš mít přehled co a kdy a za co jsi platil.

https://login.cz.freesattv.tv/signIn

Funguje to také,když si přestanou fungovat programy a ty si přes web pošleš sám reaktivační klíče na svou kartu. :)

huhu
Registrace: 1/2013

Zdar, je to voľaaké čudné...Roky platím rovněž stále stejně,nicméně podstatným kritériem pravdy,je praxe.Proto bych kontaktoval příslušné soudruhy, k vyjádření.Bude to čestné,sportovní i stavovské (možná).Snad tame už nezapočítali Premier League A LM :laughing:

hdpe
Registrace: 11/2007

Zaregistrován jsem,pořídil jsem to na 2 roky a chci to zaplatit naráz ale vlastně nevím kolik,protože platím různé ceny a balíček je stejný.Po telefonu již nechci nic řešit,protože 2x jsem tam volal a dopadlo to obráceně než byla domluva.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Zdar, nenechej se prosím nijak "vytočit" , celkovou splantaností příslušných soudružek/soudruhů (může dosahovat cca výše Čomolungmy).
Veď už to má Jardo...:laughing: .Napiš tame, vo co gou a případně přidej poznámku, že máš všetko audio nahraté :laughing: . V případě jakékoliv poruchy závitů providera, je pošli do KULALAJ (svazový stát Panjáb).

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

Tak ty už to nepij ani ředěný !

zeze
Registrace: 5/2011

@all

Platba je pořád stejná, podle zvoleného balíčku, max.je možné že tam může být poplatek za upominku myslím 25 kč ale nikdy za posledních cca 10 let se mě nestalo že by mě vyúčtování něčím překvapilo.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

mě se ty částky taky měnily.. možná to přepočítávají na dny v měsíci.. pro jistotu jsem jim posílal v podstatě peníze předem, ze kterých si následně strhli kolik potřebovali a vystavili mi účet na 0 Kč.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

Tak mě už překvapila hned první vysoká platba,prý platba předem,potom normální, třetí platba o 100 kč méně poslední platba o 60 kč méně.

Jarous

Platby

Ano vim mel jsem stejny problem ale ted mam Skylink a je to v klidu. Freesat jsou podvidnici nastesti to koupil M7group to patri i skylinku takze doufat ze se to k lepsimu obraci.

Mikisedl
Registrace: 6/2019

@Mikisedl

Tak to je za 100 bodů :laughing: :laughing: :laughing:

decmen
Registrace: 2/2008

@decmen

NE, tak o je ulet za 500 :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

Ceny se budou urcite postupne menit, odhaduju to od zari, rijna, az prevezme oficielne Canal+ M7 Group. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

@Jarous

Mám freesat asi 5 let dvě karty a celou dobu platím 344 kč.

jjery
Registrace: 12/2012

@Jarous

Mám dvě karty a platím stále 194 kč.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra