Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ UNO 4K SE - automatické spuštění Hbb

Zdravím, nevíte někdo jak v OpenATV 6.3 zapnout automatické zobrazení banneru hbbtv po přepnutí na program tak jako to funguje u většiny televizí? Teď musím ručně červeným tlačítkem spustit plugin hbbtv a potom znovu samotnou hbbtv aplikaci.
Případně můžete doporučit jinou image ve které to funguje.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ UNO 4K SE - automatické spuštění Hbb

Hmm, a ja ze tohle je nejvetsi vyhoda HbbTV na linuxu, a koukam ze to nekomu jeste schazi. Rv

chocholos
Registrace: 11/2007

to určitě nejde.. a nejsi jediný, komu to vadí. Mě hlavně vadí, že při vypínání HbbTV hrozí seknutí celého STB když se po EXITu klikne i na jiné tlačítko na ovladači.. Větší výhoda pro uživatele by bylo, kdyby to bylo nastavitelné.. a ten kdo chce, tak by se mu HBBtv spouštělo automaticky a jiným manuálně.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

K čemu to automatické spuštění je? Mě osobně by to překáželo. Pokud ho chci spustit zmáčknu červ. tlačítko, to mi připadá logičtější

jiriN
Registrace: 3/2019

Ono se nekdy chybne zobrazuje jestli je dostupné nebo ne. typicky treba JOJ family, kde mi STB hlásí ze hbbtv je ale ve skutečnosti tam není

JanM

Já bych raději to automatické spouštění na TV vypnul. Při automatickém spuštění se také může časem stát, že přes Hbb začnou posílat reklamu do spodní části obrazovky. To pak bude zajímavé až při TV reklamě na přípravek proti zažívacím problémům půjde v proužku Hbb reklama na slevy v nějakém obchodním řetězci potravin.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Mám jiný box ale JoJ Family má v infobaru HbbTv neaktivní. Používám taktéž openATV 6.3

jiriN
Registrace: 3/2019

JOJ Family má HBBTv příznak aktivní v DVB-T1 + DVB-T2. Na skylinku aktivní není.. Takových stanic, co mají tento příznak aktivní je víc (třeba Relax, nebo snad i Barrandov), ale HBBTV aplikaci ještě nemají vytvořenou. To je věcí vysílatele/operátora, jestli ten příznak tam bude nebo ne, takže toto chyba není.

SirMax: Pravda.. ono už to lze trochu pozorovat na Primě, kde ti přístup do klasického menu umožní po 15 vteřinách grafické reklamy.

jiriN: To načtení trvá dlouho oproti klasické TV.. a vypínání jakbysmet.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@jonnyq @SriMax - reklama v HbbTV

Vyzkoušel jsem to na prime. Klasická videoreklama to sice zatím není ale pokaždé mi to nabízí něco jiného (reklamní letáky, hru)

JanM

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra