Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Televizor LG

Som v Chorvátsku a ked stlačím dialkový ovládač na televizor LG nejde zobraziť menu nič je to akosi bloklé kde to nastavím nejde žiadne menu pomožte prosím?

mar331
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Televizor LG

Předpokladám, že jsi někde na hotelu, penzionu nebo...a na tv je tzv. hotelový mod. To aby si hosté nehrály s televizí, jak koho napadne. Být majitelem, tak by mně to asi taky pěkně sejralo. Ale taky se možná pletu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

neexistuje nejaký univerzálny kod?

mar331
Registrace: 1/2005

@mar331

A nejde Ti ziadny program na TV?

Gustoh
Registrace: 9/2016

RE:Televizor LG

Nedávno jsem byl v Rakousku.Na pokoji byla menší LCD LG s českým Menu..😁Jen tak na okraj..😉

radbarto
Registrace: 11/2017

@mar331

To si išiel do Chorvátska čumieť na televízor? Ty sa máš .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Taky jsem v Chorvatsku a taky čumím na TV. Jednak prší a jednak je večer a jsou sportovní zprávy. Nicméně čumím na svůj TV a nemusím ho nikomu hacknout.

Antonín
Registrace: 8/2005

V Chorvatsku jsou žraloci,tak radši kouká na telku :))) :)))

lglb
Registrace: 9/2017

A deště,kroupy,vyhřice...🤔

radbarto
Registrace: 11/2017

Strejda "Gůgl" toho ví dost. Stačí se jen správně zeptat.
V jedné restauraci se na jedné super telce OLED LG dívali na MS v hokeji v SD mazanicí. Zjistil jsem od strejdy G. hausnumero do servisního menu. Super! Fungovalo. V seznamu tv stanic byly jen programy ČT v SD. Zahájil jsem automatické ladění. Musel jsem však na ½ hoďky odejít. Po návratu mě čekalo překvápko. Prázdný seznam stanic. Kouknul jsem za telku a anténní vstup byl neobsazený! Byl připojen jen internetový kablík. Přesto předchozí seznam stanic byl mezi tv programy. Trochu ve mně hrklo. Mnohem více v číšníkovi, který mi půjčil ovladač. Měl obavy o postihu od majitele, který byl zrovna v zahraničí. Ale zachoval pevné nervy a klid a s pohledem střeleného kolouška mě požádal o nápravu. Měl jsem obrovskou kliku. Budova byla po rekonstrukci a za tv se nacházela anténní zásuvka. Jelikož v autě vozím základní montážní brašničku a kabel, změřil jsem stav STA a spadl mi kámen ze srdce. Vyrobil jsem kabel s IEC konektory a vítězoslavně spustil ladění. Po naskočení ČT sportu v HD se ozval velký potlesk. O pauze jsem si ještě pohrál s nastavením obrazu a zvuku. Stal se že mě V.I.P. host. Zkušenost nade vše: Ikdyž je u tv seznam programů v sekci anténa, koukni se, zda je zapojen anténní konektor!

krupino
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra