![]() |
|
Skylink Livenejsem už nějakou dobu platící ani přijímací človíček této platformy,ale jsem u kámoše a ten mi zrovna ukázal (asi) novou verzi této aplikace.O to by ani tak nešlo,ale jde o tu nabídku.Jsou tam i německé tv jako Pro7,RTL,Sat1 atd atd.Ale mu to stejně momentálně nejde-má u těch programů "zámeček"...Jinak by to nebylo zlé... ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveV nabitce sou ale fungovat nebudou v ty aplikaci. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveFungují v aplikaci v TV, když je zapojená parabola a vložen CI modulDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveDnes mi z nicoho nic prestala ist Skylink Live na Raspberry. Chyba u mna, alebo sa nieco deje? |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveOkolo 16:00 som si zmenu všimol a nepotešila ma. Aktuálne to používam cez ntb. Pri prehľade staníc bolo len logo stanice a chýbalo tam čo aktuálne ide. Takže ak som chcel vedieť, čo na ktorej stanici ide, musel som klikať jednu po druhej. Alebo ísť na sprievodcu, ktorý ale naraz dokáže zobraziť len 5 kanálov. Toto soudruzi nedomysleli.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 561 |
![]() |
|
RE: Skylink Liveten skylink live ide čím dalej tým horšie ....![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveJanoHels:vše ok u této appky... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveAž na archiv ten přestal fungovat...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveMajstri ide to niekomu?Prestalo mi to íst nejde sa vôbec do toho prihlásiť!Má niekto podobnú skúsenosť?![]() |
fiesta
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
fiestaide treba aktualizovať je nová aplikácia ces pc som musel tiež zadať heslo🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Re: Skylink LiveZdravím, problém vidím v tom, že zakazují přetáčení dopředu tzn. nezbavíš se reklam![]() |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTo jsou PAKA omezení archivu je i na Čt 1 a nejspíš i další programy......![]() |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@čuberniceO jakém omezení píšeš? Na PC ani v původní Android aplikaci jsem si ničeho nevšiml.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Skylink Livepráve otestované:karta Skylink SK ICE, notebook, pretáčanie dopredu na Prima Cool a Prima Max i CT1 v poriadku :-) pretáčanie dopredu programov Nova - NIE JE DOVOLENE :-( |
vlado222
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |