Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT-zmeny

Na zákaznické lince mi rekli, že o žádných změnách, zatím nic neví.

dasenka
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

@dasenka

dasenka,v com je problem? ;)

A je to
Registrace: 4/2019

@dasenka

freesat alias m7 group alias Canal+ France Rv tam se nic nedozvíš,leda napiš těm francouzům,každopádně pak nebreč nad cenou časem :)))

ginginman
Registrace: 5/2015

@dasenka

a CA viacess orca je potvora drahá..... :)))

ginginman

zbytek

a na cz+sk v této potvoře zapomeň na sdílení...... R^ :)))

ginginman

ceny

já měl analogovou kabelovku typ klasik,začínali 1994 cena 45kč/měs-nyní rok 2019 cena 499/měs. no neplaťte ty reklamy i na placených stanicích a obsah???,.Jsme dál-fenomén doby-internet kdekoliv,kdykoliv ;)

ginginman

RE: freeSAT-zmeny

Mám taký pocit, že sa všetko čo kúpil Canal + Group, premenuje na Canal +, A potom môžu prísť aj zmeny v ponuke pre SR a ČR, pevne verím že Novu po odchode CME a výmene riaditeľa vrátia na Slovensko. :O R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@ginginman

No vieš každý nemá Možnosť pozerať IPTV keď nemá dobre pokrytie signálom tak ako ja, ja keď chcem pozerať nejaké video z YouTube tak by som čakal maximálne 7 dní aby mi to spustilo. :8)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

ty kokos trachtor o5 na fore... a co tak premenovat to na digiturk achytat to na skylink karticke :D :D

kloner
Registrace: 10/2017

@ginginman

Lžeš... v 94 stála rozšířená nabídka libovolného operátora o 30 programech to pětikilo taky, a to při přetinové průmerné mzdě proti dnešním dnům

michalnew
Registrace: 3/2019

michalnew

pro michalnew,ještě tu starou smlouvu s analogovou kabelovkou mám,chceš jí poslat v příloze do tvé PM.Cena byla tenkrát 45/měs.,jsem z moravy.Nemám důvod nikoho tady tahat,v ničem lhát,v těchto věcech mám velmi dobré ověřené informace.Ano nepotěší-pravda je krutá,ale je to tak věř mi!!! ;)

ginginman

kab.tv

Až po roce 1990 a převratu začínali vylízat ty první kab.tv s lidovou cenou,aspoň tady na Moravě to tak bylo.A dnes ze stejné analogové zásuvky pouze převedeno do DVB-T multiplexů kab.provozovatele jede ne tedy 30,ale 45 programů což je ten rozšířený základ na tuto dobu za těch nechutných 499/měs.a když si to vemeš v balíku s internetem tak jsi někde na 750/měs.Pěkný den všem čtenářům a diskutérům zde přeji. :8)

ginginman

@kloner

Už daj konečne pokoj a moje meno si do úst už neber, si sám si Digi Turk, keď nevieš nič o Satelitnej TV tak ani nereagujej a prestaň má vždy napádať. :fuming: :zombie: Sám si to premenuj na Kloner TV. :laughing:

Zetor25

Pardon, nereaguj.

Zetor25

to jsem zvedav kdy nejaky zmeny prijdou,max tak zvyseni ceny, ale za tu pusinku co je to ted uz to urcite nebude.!
o zmanach se mluvi na podzim

kristian1
Registrace: 7/2016

Zmeny u Freesatu bych nejdrive ocekaval az po prázdninách, po schvaleni uradem hospodarske souteze a EK.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ceka se, az to priklepnou Canal+. Ted to urcite podle me nebude. Naznacil to i J.G. v rozhovou, ze se chystaji nejake upravy nekdy ke konci prazdnin.

HYPER
Registrace: 11/2010

co se týče osoby J.Glisnika,toho sere prolomené skylink+i ten freesat co přikoupili,možná taky spousta ofiko klientů jen na serpo balíčku-s tím do toho m7 práskli do stolu a prodali to francouzům,ti si s pomocí viaccess orcy poradí,oni to nebyli schopni vyřešit to pirátství,ikdyž psal různé báchorky a nesmyslné články jak to údajně je. :8)

ginginman

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra