![]() |
|
Reklama na BarrandověNevím jestli to sem na parabolu patří,je legálnī být ředitelem té neblbější tv u nás Barrandov a dávat si do ní svou reklamu na svuj internetový obchod? |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověTu to otázku bych spíše publikoval na RRTV. Třeba se stane, že tu někdo na ní odpoví. |
dusan1976
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Reklama na Barrandověpokud si ten reklamni cas koupil za standartni sazbu tak proc ne,to jako myslis stret zajmu jako Babiš ? ![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověA to nas cekaji dalsi dva porady, Varime s J. Soukupen a Kutime s J. Soukupem! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověNo asi na to nekdo kouka kdyz se mu dari ne? Ze by to platili cinsti spioni?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
preda 103Myslím, že to sem nepatří, zase diskuze o ničem![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
TV BarandovTo je vlastně pouze upoutávka na vlastní ambice pana Soukupa v politice. Jedná se o skrytou a dobře připravenou předvolební kampań v rámci našich zákonů. Kvalita filmů a seriálu tomu odpovídá. |
dedek20
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@dedek20![]() ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 111 |
![]() |
|
dedek20Jasně, že se jedná o upoutávku na ambice pana Soukupa v politice - stejně tak jako se jedná o upoutávku na vlastní politické ambice toho zrzouna z Milionu chlívků, co se oblíká jak hitlerjugend. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
uživatel předa103Nejblbější televize je to pro tebe pravděpodobně proto, že bije do tvé oblíbené ČT1 a ČT24, je k nim vysoce kritická k jejich rozkrádání a dává prostor prezidentovi.Asi proto je pro nejblbější.A ty si ten chytrý. |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověNebije, prokazatelně lžeDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověTak proto nesmí NKÚ na kavky na kontrolu hospodaření a jinak soukup vlastní největší reklamní agenturu na reklamu v Česku...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
@Carlo62A proč si vynechal ČT 2, ČT SPORT a ČT :D/ART?Tvůj příspěvek je tak zavádějící a jsem nucen ho nahlásit ![]() |
William cz
![]() |
|
William czTakových udavačů jako ty byla plná Letná.ČT 2, ČT SPORT a ČT :D/ART jsem vynechal proto, že jsou APOLITICKÉ. To je všechno, dál nestojíš ani za písmenko. |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověCarlo62...William cz nahlásil i mě a dostal jsem přísun ovoce na týden. :-) |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 397 |
![]() |
|
@F4turboPřesně, dávejte si na mě pozor, špatně se podíváte na můj příspěvek a už jste tam![]() Mudrlanti ![]() |
William cz
![]() |
|
@William czTo se máš čím chlubit. Mudrlante! |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověBarrandov TV je stanice pro (nevhodné slovo)y, tak to prosím všichni akceptuje.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Reklama na BarrandověTřeba Českou tajenku sleduji. Na druhou stranu mě míjí 11 baletek na pažitu. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 397 |
![]() |
|
![]() |