Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

sat.vysílání Digi TV

Zdar chlapci, uvažuji o přechodu Skylink k digi tv, naposledy jsem u nich byl když to měli rumuni tuším. To stálo za velký kulový!!!! Jaká je kvalita jejich vysílání dnes??? Jinak se chci zeptat,když mám LTE net, od vodafonu, půjde mi to přes net nebo mám jít raději do satelitu???Mám rychlost 30mb.Moc díky za info R^ R^

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@jans

Mám VDSL net 30Mb a digi2go jede včetně všech HD bez problémů. Kvalita je dobrá. Satelit ale je lepší než IPTV

sisi15
Registrace: 4/2014

@jans

Taky jsem názoru, že satelit je lepší volba než IPTV. Pak zbývá porovnat satelitní nabídku Skylink (základ - 59 programů, z toho 31 v HD - 89Kč/měs./SIPO) VS NovaDigiTV (základ - 69 TV kanálů, 33 v HD
299 Kč/měs.) A pokud schází někomu těch deset HD programů, tak ty se dají zvolit v BALÍČKU FLEXI 10 a pak to bude nemlich za stejnou cenu. Tedy 299 Kč.
BTW mají to dobře spočítané ;)

hokejka988
Registrace: 12/2013

@hokejka988

no nie je základ ako základ ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@jans

pošlete mi soukromou správu prosim.

jojko22222
Registrace: 6/2018

@hokejka988

"...Skylink (základ - 59 programů, z toho 31 v HD - 89Kč/měs./SIPO)..."

Pleteš si ho*no s pitralónem - SIPO není SERPO :laughing:

kokun
Registrace: 5/2015

@kokun

Ale přes SIPO stojí SERPO 89

Bob24
Registrace: 3/2008

DIGI TV TEST TP 12015/H 30000

Nechci zakládat nove vlakno, presto se zeptam na technicky dotaz, zda se něco chysta u DIGI TV SK/CZ pripadne T-Mobile na satu. Na TP 12015/H 30000 jsem objevil tri pozice testu pod oznacenim 13002 az 4 s kodovanim conax nagra a zatím s audio sweden. Cam modul mi vypisuje hlasku tento program není soucasti vašeho předplatného, kontaktujte vašeho poskytovatele atd., takze je pripojen caid i pro DIGI. Nevi někdo, zda se bude nabídka rozsirovat, pripadne preladovat nektere programy v HD. Jsou tam i ikony pro titulky, Dolby Digital atd.. Jinak na stavajicim TP jsou programy BBC EARTH HD, History HD pro DIGI SK/CZ a T-Mobile....

HYPER
Registrace: 11/2010

RE: sat.vysílání Digi TV

dnes mi rekla slecna z infolinky ze se chystaji zmeny a budou i nove balicky,ale pry to nebude hned,tedy ted v zari nebo podzim,ale realne je to az po novem roce

kristian1
Registrace: 7/2016

@jans

zlaty rumuni :))) myslim teda rumuni jako rumuni neee stara ceska digi.!
jinak dnesni info sat full hd
ip pouze 720p
tak si vyber,ale skylink je taky o nicem,

kristian1

v podstate dnes idealni cesta uz pouze nc+ R^

kristian1

kristian,

diky za iformaci, uvidíme casem, co bude v DIGI CZ/SK noveho.

HYPER

nové balíčky?Tak to v překladu znamená zdražení :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

Mně osobně na DigiTV nejvíce vadí, že se přesně neví, jak to bude s kanály od AMC v jejich nabídce včetně Sport1 a Sport2. Portugalská liga je krásnej fotbal a chybělo by mi to a ani jejich další kanály, hlavně ty filmové, nejsou vůbec špatné.

Zatím to vypadá tak, že všechny budou z nabídky DigiTV vyřazeny, což je pro mě jednoznačný obrovský mínus, kvůli kterému DigiTV nechci.

biga
Registrace: 9/2006

dawis77,

nove balicky nemuseji nutne znamenat zdrazeni, ale pokud DIGI někdo koupi, napr. T-Mobile, tak tam zdrazeni muze nastat, kde mají uz ted vyssi cenu oproti balickum Digi tv. Ještě lepe cenove je na tom Digi sk, kde by mel balik maxi ještě levneji nez u nas a to i s HBO balikem bez akce.

HYPER

biga,

ja pevne verim, ze se nakonec dohodnou ke konci platnosti smlouvy do konce roku 2019.

HYPER

@HYPER

no myslím že se bohužel nedohodnou a myslím že se Digi CZ ani dohodnout nechce a žádná jednání se nevedou.

dawis77

@kristian1

Ak narazas na rozbehanie digi vo vlastnom boxe, nevidim v tom aktualne nejaky extra problem :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

dawis77,

no, ještě bych to videl i takto, pokud to do ty doby někdo koupi, tak také nemusi byt důvod se s nima dohodnout, jelikož ty programy muze vlastnit také jiny operator, který je ma v nabídce a zakaznici Digi cz prejdou pod nového operatora, tim padem je to vyresene a cena za prodej Digi se nezvyssi a zustane stejna pokud je uz stanovena i s TV vysílacími pravy za sportovni ligy PL, BL, LL a Serie A. Nechme to konovi. Casem se uvidi. Zatím jsou to spekulace.

HYPER

@HYPER

jasně,jsou to spekulace,ale pokud bych si měl tipnou tak kanály od AMC od 1 ledna 2020 zmizí z nabídky Digi CZ.Ani nepředpokládám že k prodeji Digi CZ došlo do 1 ledna 2020...

dawis77

@dawis77

No snad programy AMC zůstanou, klidně jen Sport 1/2, ostatní od AMC ať klidně dají pryč ale Sport ať nechají, chci mít F1 v TV, jinak přecházím k satelitu T-Mobile...

jean55
Registrace: 11/2018

@jean55

bohužel takhle to nefunguje buď budou všechny programy od AMC nebo ani jeden..

dawis77

@jans

Pokud tě zajímá fotbal není co řešit. Je třeba více číst. Kvalita je úplně stejná cca+-. Podívu se na nabídku a vím. U mne zbytečné téma.

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra