![]() |
|
USB DVB-T2 tuner pro CrazyScan2Dobry den, chtel jsem se vas zeptat na doporuceni nejakeho dobreho DVB-T2 tuneru pro pouziti v CrazyScanu2 pokud mozno s podporou vsech funkci, ktere CrazyScan2 podporuje. Predpokladam, ze by stacilo najit nejakou TBS kartu s podporou DVB-T2 a mel bych vyhrano, ale chtel jsem se prvni podivat na nejake ty USB klicenky cenove cca do 1000Kc. Pokud ale zadna z techto klicenek neni moc "kvalitni", tak asi nebude co resit a budu muset jit rovnou do TBS karty, ale chtel jsem se prvni zeptat. Jediny dalsi poradavek, ktery bych potreboval je akorat to, aby byl tuner pokud mozno co nejvice stabilni (nepadal v PC, vydrzel dlouho zaply, nedelal neplechu se signalem (treba)...). Diky moc za typy....a kdyz uz jsme u toho, muzu se prosim taky zeptat na nejaky kvalitni a hlavne stabilni DVB-T2 prijimac, ktery nema problem s nahravanim nekdy i dlouhych nahravek? (cca 4h dlouhe nahravky). Slysel jsem o necem, ze DI-WAY prijimace nejsou spatne, ale netusim, kde je doopravdy pravda. Diky moc za veskere typy!!! ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
@bobo2TBS tunery jsou konstruovány pro provoz 24/7/365 a pro DVB-T2 - 6281se,6205,6209 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: USB DVB-T2 tuner pro CrazyScan2https://sourceforge.net/p/crazyscan/wiki/Info/TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
![]() |