Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Tesla TEH-500 nahrávání

Při nahrávání z PS12 a PS13 hláška:
Záznam selhal, neplatný objekt!
Z ostatních sítí nahrává regulérně. Asi počkat na nový firmware? Jinak za ty prachy celkem zdařilý stroj (po připojení bezdrátové myši).

krupino
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tesla TEH-500 nahrávání

Co by si chtěl, "za ty prachy", aby to i nahrávalo? Zeptej se na jejich podpoře, pochybuji, že si tento krám, kromě tebe ještě někdo jiný koupil "za ty prachy". :)))

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

RE: Tesla TEH-500 nahrávání

Opravdu zdařilý stroj :fuming:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@HiFiOK

jsou i mnohem horší, nahrávání je v době internetu a online i offline archivů snad již překonaná věc :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

@Kibicak

Díky za radu. Nemusel jsem otravovat tady. Přístroj jsem nepořizoval pro sebe. Tady je odpověď od výrobce:
Ano, o problému již víme, vznikl někdy před 14 dny v souvislosti s restrukturalizací MPX, předtím bylo vše OK.
Nyní analyzujeme streamy a fix vydáme spolu s dalšími opravami/vylepšeními příští týden.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

No vidíš a už víš kde je zakopanej pes, "za ty prachy"...

Kibicak

@Kibicak

Za ty prachy je to velmi slušný Androidový strojek včetně DVB-T2 tuneru a takových není v nabídce moc, které jsou přizpůsobené pro CZ trh a ještě se někdo stará o softwarovou podporu.

Můžeš si z Číny objednat podobnou krabičku, levnější o několik stokorun a ejhle chybí tomu podpora CZ EPG znaků a také nejde korektně zvuk u nového DVB-T2 (ČT paket, opožďuje se). Takový box jsem nedávno řešil od souseda. Vyšel ho se vším všudy na 12 stovek, ale když jsem psal 3x email, o vyřešení mého(sousedova) problému, tak stále nedošla odpověď a předpokládám, že ani nedojde. Ale bylo to levné a to je základ myšlení českých zákazníků, i mého souseda.

Tím netvrdím, že TESLA je spása pro české DVB-T2, ale měl jsem jí v ruce a opravdu chodí velmi solidně včetně pro mě důležitého KODI. Inter-Sat, který to dělá, se velmi dobře stará o SW podporu těchto krabiček a zanedlouho se objeví opravná verze SW, právě kvůli nahrávání a pak ještě další i s vyšší verzi KODI, tak aby to bylo uživatelsky co nejlépe odlazeno. Pak jsem i já ochoten dát o pár stovek více a mám klid.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

@BBS

No jo, v pořádku, nevidím tu žádný rozpor, reagoval jsem na ten, podle mne šunt a tak to je. Ať si každý koupí co chce.

Kibicak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra