Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

LG 43 UK6300 MLB

Dobrý deň, poprosím odpoveď , sú v 4k televízoroch aj 4k satelitné tunery či to znázorni len v hd.

pierko
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@kolik @Dagy2

Motor nemam, antena je fix na Skylink (19,2E a 23,5E) - lebo mam 4 vystupy na 4 TVP.
EPG mojom LG OLED TVP je vcelku fajn, nic mi nechyba.
Programy nevyhladavam, programy volim cielene.
Nenahravam ziadne programy.
Mam len DVB-S (a TVP s Magic link pripojeny na Internet kablom).
100 dalsich veci mi nechyba, snad len Hotbird 13,0E - to vyriesim druhou antenou a kaskadou.

Tak naco externy SAT prijimac? ;)

romanss
Registrace: 7/2018

@romanss

ako komu, ja by som bez DVB-S2 STB asi tosť trpel, ale to je už moja úchylka :-).
Mám ale oboje, ako som spomínal vyššie. Manželka oceňuje 1 diaľkové, mne je 1 málo :-)

Dzordzo
Registrace: 8/2007

kolenáč

Mě fotbal vůbec nezajímá , ani to na něj nepřepínám , hokej nemusím jedině MS a motoristický sport ano , ale ten tam ještě dlouho nebude ve 4K a musí ´být česky mluvený ne jen se koukat na obrázky chci taky něco vědět o technice .Takže pro mne nic zatím a asi dlouho nic nebude proto mi Cryptobox 750 bohatě stačí . Syn ho má taky , ale jako rezervu u TV a někdy na DVB-T2 , protože jede radši na TV SE SATELITEM Panasonik s jedním ovladačem A VYHOVOVUJE MU TO .

amater3389
Registrace: 7/2012

@amater3389

tisic lidi tisic chuti. to ze tobe chutna tvoje volba, neznamena ze to chutna vsem.
svoji cestu jsi si vybral sam, to ze je dobra pro tebe, neznamena ze je dobra pro vsechny ci pro kohokoliv ostatniho. me prijde ze si klasickej ceskej sociopat.
bohuzel takhle jak ty uvazuje vetsina naroda vcetne takzvanejch politiku a proto to vsude vypada tak jak to vypada. a nejen tady na foru.
takze za me bych to vsechno zakazal, jak cryptosrot, tak politiku, tak tyhle sociopati :))))) vsem povine 4k a v cizim jazyku , treba mongolsky, at se musej neco naucit a nebejt lyny demen.ti!
vetsina lidi si ten sat v pocatku porizovala prave kuli pristupu k cizojazycny produkci a moznosti naposlouchat cizaky. a ty nam tady cpes ze to musis mit cesky ??? WTF ??? zahod to a zavolej řediteli at ti ukaze kolace a da ti zadara prijimac !!! česky p94o !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: LG 43 UK6300 MLB

TAK SE HNED NESTEKEJ PRASKNE TI ŽILKA !!!!!!!!! Já nikomu nic nevnucuji nebo tobě zakazuji abys to neměl ? Pokud ano tak si kup brejle. To jsou dneska lidi , ani to jemu nebylo určený 31.07.2019, 22:49.59 včera ani se o něm nepsalo a řádí tu jako červený krocan . To jsem se asi trefil Klasickej ROZUŘENEJ podnikatel který má mít EET cha cha dobře vám tak a taky to tak vypadá , ale takový lidi jsou mi u pr... já se dívám na svoje a psal jsem že já chci češtinu a ty koukej třeba do blba slušně . :laughing: :bomb:

amater3389
Registrace: 7/2012

@bublajs

Stalin by mal s Teba radosť - všetko všetkým prikázať, ešteže máme relatívne slobodnú voľbu

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra