![]() |
|
Vysílání UHDAhoj, vlastním přijímač VU+. Při sledování některých kanálů s UHD mi po 2 sekundách výrazně ztmavne obraz, jako by byl v režimu ECO. TV mám nastavenou bez jakýchkoli úspor, přesto mi tenhle problém kazí UHD příjem. Zajímavé je, že to dělá je na některých kanálech, jako např. RAI 4K nebo Travel 4K... Dokáže někdo poradit?? MOC DÍKY |
lichotnik
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 4 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
Vysílání UHDJeště doplním - TV mám SAMSUNG |
lichotnik
![]() |
|
RE: Vysílání UHDJaké máš nastavené rozlišení obrazu?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDA jenom Samsung nestačí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDTipuju na problem s HDR-HLG. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDna 19,2 je uhd HDR a aj HLG , preto ten obraz.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDmne všetkých 521 UHD programov šlape na Sansungu ako víno!!! |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@lichotnikMám VU+ Zero 4k a televizor Panasonic TX-40GX810E. také mi to dělalo. Tak jsem nakalibroval obraz pro televizor přes VU+. Problém vyřešen. Pokud se dívám na RTL UHD,nebo Travel 4k. Tak naskočí hláška od VU+, že to jede HDR(HLG) a okamžitě televizor sám naběhne s vysokým stupněm podsvícení. Samozřejmě televizor musí být v režimu dynamické podsvícení. Kontroloval jsem si to v nastavení televizoru. Podsvícení mám nastaveno z fabriky na hodnotu 50. Jakmile přepnu na uvedené 4k tv stanice, aut. podsvícení naskočí na hodnotu 100. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 969 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDJen tak mimochodem HDR(HLG) je i na Hot Birdu. Vyzkoušeno u pol. Canal+4k. |
kolenáč
![]() |
|
@nick211kolko vina musim predtym vypit aby som chytil 521 UHD programov?daj mi prosim vediet aby som si mohol doplnit zasoby |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDZkus si zapnut sportovy rezim!![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
@vlado 07To musi byt mensia chybicka![]() ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
@A je tolen tak "mimochodom" on zial cisty ako ten 4K obraz asi nema sainuo co sa jedna nemam rad takych ludi ktori "vsetko vedia" a chcu to tu komentovat |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
@ Kolenac40palcova TV a riesit UHD a k tomu HDR???![]() Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDVšak to potrebuje vypnuť . vo vuplus sa nič nenastavuje .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: Vysílání UHDKlobouk dolu to se mi asi ještě dlouho nepodaři |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDMohu vás ubezpečit, že rozdíl mezi UHD a zejména českým HD je vidět na první pohled i na 40palcové televizi. Záleží pouze na vzdálenosti pozorovatele.Já mám opačný problém. Moje 5letá UHD Samsung nemá HDR a pořady vysílané s HDR jsou sice ostré, ale poněkud barevně vyblité. Dost pomůže zapnout režim fotbal, ale asi to není korektní řešení. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDkvalita HDR a HLG je katastrofa . buď rád že to nemáš .obraz ako v kine , matný , vyblednutý . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: Vysílání UHDCim dalej tym vacsi shit vsetci vyrabaju, ale ideme kupredu ...![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
SamsungTv zřejmě nepodporuje HDR |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
@dvbinfoPokud nevidíš rozdíl na 40" televizoru mezi HD a UHD s HDR určitě by jsi měl navštívit očního lékaře. |
kolenáč
![]() |
|
@BrumoAk mas pri HDR HLG obraz matny a vyblednuty, je to znak toho, ze je najvyssi cas vymenit tvoj TVP za nejaky poriadny![]() Ja osobne sice HDR nemusim (pri fotografiach to vyslovene neznasam), ale musim uznat, ze na mojom TVP pri HDR HLG obraz silno ziari krasnymi (nie presytenymi) farbami aj za denneho svetla. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDtelku mám pol roka . žiarivý obraz je tak na QVC UHD.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@BrumoAno, Samsung QLED ziari paradne. Avsak LG OLED zaostava zanedbatelne. Pre mna osobne ziari az moc. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@kolenáčAhoj; díky za radu.... a jak nastavit VU+ Zero 4k??? Poraď, prosím |
lichotnik
![]() |
|
@vlado 07šak práve,že (nevhodné slovo) tam je a vy sa tu pretahujete o nejakom UHD vysielaní,ktoré je ešte v plienkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!resp. vysiela jeden promo kanál a všetci čumíte na to ako na zázrak!!!! |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |