![]() |
|
Vysílání UHDAhoj, vlastním přijímač VU+. Při sledování některých kanálů s UHD mi po 2 sekundách výrazně ztmavne obraz, jako by byl v režimu ECO. TV mám nastavenou bez jakýchkoli úspor, přesto mi tenhle problém kazí UHD příjem. Zajímavé je, že to dělá je na některých kanálech, jako např. RAI 4K nebo Travel 4K... Dokáže někdo poradit?? MOC DÍKY |
lichotnik
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Vysílání UHDKdybys viděl NASA, mluvil bys jinak..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
@nick211..podla toho kde byvas, preklikaj druzice tvojho viditelneho orbituhttps://www.lyngsat.com/uhd/index.html Potom zistis, ze na orbite najdes podstatne viac TV stanic vysielajucich v rozliseni UHD 4K, ako jeden promo kanal. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@kolenáčTaky bych se připojil k lichotnikovi - můžeš blíž rozvést jak jsi provedl nastavení ve VU+ a něco blíž o té zmiňované hlášce? Díky!VU+ UNO 4K, VU+Zero 4K (OpenPLi 9, NAS, parabola T90, 4 x Inverto BLACK Ultra Quad LNB 0,2 dB, DiSEqC 4/1 OptiSwitch) Sony XR-77A83K
|
clooney1
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
@lichotnikNa UHD 4K HDR_HLG, pouzi vstavany 4K sat tuner TV prijimaca s prislusnym CAM a kartou v sachte Cl+. Potom je obraz aj zvuk bez chyby. Na ofiko sledovanie tychto TV stanic, predsa nepotrebujes ziadny externy 4K STB...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |