![]() |
|
ANDRE RIUENevite kdy bude koncert?DEKUJI |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUEna stream cinema kedy chceš.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUEKiná v mojom okolí ponúkajú koncert "Maastricht 2019" 14.8 o 19:30. Ale či to pôjde aj na tradičných feed-och? |
robolimo
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
@robolimoTo asi těžko. Kina to naabízejí už dlouho, takže to bude záznam a ten na feedech nechodí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUETakoví zpěvák není![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUENo ja to nepozeram, ale ako prepinam rozne druzice skoro kazdy tyzden niekde je, uz som myslel ze to davaju miesto monoskopu teraz, proste vzdy niekde inde ale furt.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUEHodně pokleslá hudba,ale na západě je to populární. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
@mokiNo s tou pokleslou hudbou bych brzdil, Většina toho co AR hraje, patří do světového hudebního dědictví. Vystoupení hostů, kromě virtuozních hudebníků nebo kdysi slavných staříků, např Triniho Lopeze, bych ale také leckdy nemusel. |
konas
![]() |
|
RE: ANDRE RIUENo právě proto je to pokleslé, že dělá ze světového hudebního dědictví "šaškárnu", ale je to jenom názor, spousta šaškáren je dnes populárních..., v honbě za penězmi je člověk schopen udělat cokoliv...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Andre RIEUNa vlastní oči se můžete kouknout na Andrého ve čtvrtek 16. července 2020 v Praze a udělat si úsudek sami.Jen hudba pak v podání jeho orchestru zní dnes a denně na tomto streamu - http://213.239.218.99:7202/;stream/1 |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUEOmlouvám se - už v pátek 5. června 2020 bude tento koncert v O2 aréně. |
jerzy
![]() |
|
Andre RiueTukan vam to riadne vysvetlillen dodam ze keby to poculi skladatelia toho svetoveho hudobneho dedicstva tak by sa asi obracali v hrobe on to dokazal pretransformovat na dokonalu gycovitu show pri ktorej samozrejme narazil na nevycerpatelnu zlatu zilu kazdemu sa paci nieco ine no na tomto fore som postrehol ze tento umelec to ma vyhrate u viacerych starsich panov ktori v mladsom veku hudbu bud velmi nepocuvali alebo v tej dobe nemali k hodnotnejsej muzike pristup /viem to podla seba ked som bol v tych rokoch teenager/ |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
@vlado 07On se píše opravdu RIEU.A hraje v podstatě cokoliv(pop,národní písně atd.),ne jenom velikány. |
jerzy
![]() |
|
RE: ANDRE RIUENie!![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
@jerzymas pravdu jeho meno je rieu / chyba u vsetkých/ ale nech hra cokolvek na veci to nemeni |
vlado 07
![]() |
|
@jerzyNo tak alespoň Johanna Strausse staršího a mladšího mi uznej jako hudební velikány. Samozřejmě Mozartové to nejsou ale svoje místo ve světové hudbě mají. Je diskutabilní, jestli popularizace klasické hudby děláním fórků, jak hudebních tak pohybových je na místě. Já myslím že je, protože to přibližuje hudbu i totálním hudebním analfabetům, kteří si matně vzpomenou, že lecos z koncertu vlastně už znají. Mě třeba nadchla, ve Vánočním koncertu 2016, hudební soutěž mezi xylofonem a zvokohrou. 45 let jsem tu skladbu neslyšel, rozhlas jí v 50 létech hrál pořád, mimochodem je to parádní přídavkový kus pro "vysokorychlostní" xylofon. Vrátil jsem se do dětských let a název skladby "Vzopmínka na cirkus RENZ jsem v hlavě vyhrabal. Frajer na zvonkohru v pohodě stíhal, takže to byla docela legrace.Proč to píšu - všechno má svoje pro a proti. A. Rieu dělá lidovou zábavu, převážně pro důchodce takže nechme ho žít, a nehledejme v tom vrcholné umění. Bohužel mám pocit, že koncerty mají sestupnou tendenci co do výběru hostů. |
konas
![]() |
|
@jerzyJenom jeden příklad navíc. Metropolitní Opera NY si klidně, v r.2015, švihla operetu F. Lehára Veselá vdova. Titulní roli si evidentně užila hvězda Metopery Renée Flemingová. Šli tak daleko, že pozvali muzikálovou hvězdu z Broadwaye Kelli O´Hara, která se na slavném jevišti MET neztratila, a zpěv bez mikroportu jí problémy nedělal. Máme Metropolitní Operu zatracovat za "pokleslou" operetu? Hvězdy MET si to viditelně užívaly spolu s diváky, a světoví znalci byli rozpačití.![]() |
konas
![]() |
|
@konasAle jo,máš pravdu.A navíc ta pravda nemusí být jen černo - bílá, ale někdy i pěkně barevná![]() |
jerzy
![]() |
|
RE: ANDRE RIUEa doma to celosvetové hudobné dedičstvo počúvate z mobilu , ako empétrojku .aj kolenovrtov by mali zaradiť do celosvetového dedičstva . najprv však budú musieť vytvoriť skupinu .![]() ![]() ![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@jerzyBarevná pravda je super! To se Ti povedlo.![]() |
konas
![]() |
|
@avatar99Chceš-li kritizovat jiné, tak si nejdříve zameť před vlastním prahem. Rieu nebo Riue je pouhá přesmyčka při psaní, ale "takovÍ zpěvak" je hrubka. |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUEon to ani nesleduje . ani nevie kto to je , inak by to napísal správne .išlo mu len o provokáciu .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@BrumoPřesně tak zase vlákno o ničem![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@avatar99ale inac jest ti chuti |
vlado 07
![]() |
|
RE: ANDRE RIUES Renée Fleming mám společnou fotku z festivalu v Českém Krumlově. Vystrihla si tam tehdy Rusalku v plné polní...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |