![]() |
|
WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Je to tu. Parada![]() |
Maka
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 64 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!paráda![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 686 |
![]() |
|
@dawis77![]() ![]() |
Maka
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Anna Lenerová o obsahu O2 TV: Jsem velmi šťastná, že poté, co jsme vás včera zahltili zajímavou zprávou o nákupu Premier League, tak můžeme potvrdit také prodloužení vysílacích práv do roku 2022 u ženského tenisového okruhu WTA. Pro nás je ten deal důležitý v tom, že práva by skončila až v prosinci, ale nám se tato práva povedlo dotáhnout už nyní. O2 TV tenis tak bude i nadále domovem série WTA. Pro nás je důležitá především česká stopa a jsme rádi, že se naším tenistkám tolik daří. Snažíme se obnovovat práva na co nejdelší dobu, aby měli diváci jistotu, že jim vysílání zůstane u nás |
Maka
![]() |
|
O2 TVStudia LM bude nově uvádět Libor BoučekBouček o Prima Cool: Na Primě Cool to bylo asi nejkrásnější období z hlediska vysílání Ligy mistrů. To, jakým způsobem proto přináší O2 TV Ligu mistrů, je zkrátka naprosto fantastické. Ať už člověk dělá při fotbale dlouhé tříhodinové přenosy, musí tomu kromě práce dát najevo i trochu vášně. Věřím tomu, že se něčemu i přiučím a moc se těším na Ligu mistrů i s potažmo českou účastí |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 094 |
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Libor Bouček?![]() ![]() ![]() |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
BoučekLibor Bouček a jeho představa o hostech ve studiu LM: Sport obecně přináší spoustu názorů a spoustu lidí. Líbí se mi však strategie studiové části LM u nás a věřím, že přijít může kdokoliv. Mám ve svém okolí spoustu kamarádů, kteří se na Ligu mistrů koukají, a domluvíme se tak s Petrem Svěceným, kdo za námi dorazí. Fotbal ale musí hrát vždycky prim.Takže opět Gott? |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 094 |
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Premier Sport až do konce léta zdarmaJiž v pátek 9. srpna odstartuje v O2 TV stanice Premier Sport, která odvysílá nejlepší ostrovní fotbal včetně anglické Premier League. Operátor O2 umožní všem fanouškům sledovat přenosy na novém kanále až do konce léta zdarma. Stačí si na webu o2.cz aktivovat službu O2 TV HBO a Sport Pack, která kromě Premier Sportu zahrnuje stanice HBO, HBO 2, HBO 3 a také kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, doplněné o ČT Sport. Službu O2 TV HBO a Sport Pack lze zdarma aktivovat až do 22. září 2019, automaticky se prodlužuje vždy na dalších 30 dní. Pokud k prodloužení dojde nejpozději 22. září, mohou diváci sledovat dané kanály bezplatně dalších 30 dní. Stanice Premier Sport bude od pátku 9. srpna dostupná rovněž pro zákazníky s tarify O2 TV L a O2 TV XL. |
Maka
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!mám tomu rozumět že v tarifu L bude Premier League po celou dobu? |
dawis77
![]() |
|
@dawis77To je zatim z tiskové zpravy. Asi to priblizi na onlajnu |
Maka
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Tomášková o kanálu Premier Sport: Zařazujeme ho zdarma do packu O2 TV HBO a Sport Pack, a do standardních tarifů L a XL. K dispozici ho budou mít i hospody a restaurace. Prakticky všichni zákazníci si tento tarif mohou pořídit po registraci přes o2tv.cz. Zákazníci také mají možnost získat tento tarif na 30 dní zdarma. |
Maka
![]() |
|
@Makatakže to je celkem OK,jen v M nebude.. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Prekvapili!![]() |
Maka
![]() |
|
@Makajo,jen to snad v tom L není časově ohraničeno... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Zustane to tam |
Maka
![]() |
|
@MakaParáda![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 102 |
![]() |
|
@Makaparáda![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Tak ten kdo má M tak nic...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 672 |
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Stanice se objeví i v balíčku O2 TV Sport Pack a přístup ke kanálu budou mít i hospody a restaurace, které mohou službu legálně veřejně nabízet v rámci projektu O2 TV Business.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@Fanyntak si sakra stovku připlať to je takový problém?Neřeknu kdyby to dali jen do XL,ale v L to je pohoda... |
dawis77
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!@dawis to chce klid..já už jsem to probral s kolegou/ten to platí/ a bude nás to stát o každého o 25 kč více...![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 672 |
![]() |
|
@Fanyntakže pohodička![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Ahoj všem, může mi někdo říci jako laikovi co je to WTA? Je to tenis nebo fotbal? Prosím o jednoznačnou odpověď jen abych to věděl, neboť sport není můj šálek kávy a O2 už vůbec ne. Jde mi jen o Info. děkuji..![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
@PájíkŽensky fotbal![]() |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: WTA zůstává dalsi tri roky na O2 TENIS!!!Woman tenis asociješn - ženská organizace světového tenisuOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
To PájíkWomen´s tennis association - šachy![]() SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |