![]() |
|
Skylink potřebné vybaveníDobrý d za 1Kč s úvazkem en,jelikož budu kupovat novou televizi, přemýšlím, že si nechám zřídit přenos přes satelit. Dlouhou dobu jsem hledal nabídky různých satelitních společností i internetových kvůli nabídkám a jako nejvýhodnější se mi jeví Skylink (co se nabídky HD programů týče). Ale řeším jednu věc a to: 1) Nechat si Skylink zřídit za 1Kč s úvazkem na 2 roky 2) Vybavení si koupit sám, nechat si to odbornou firmou nainstalovat a nebýt tudíž vázán smlouvou. VArianta č.1 má výhodu, že se o nic nemusím starat, ovšem mám obavy, že firma, která dělá pro Skylink mi za tu 1Kč dodá jen "průměrné vybavení" (parabola, přijímač atd.) Proto se raději přikláním k variantě č.2 zakoupím si vybavení lepší a nechám si to pak celé nainstalovat. Udělal bych si to asi i sám, ale naladit satelitní příjem bez nějakého měřícího přístroje si netroufnu :-) Prosím tedy o radu, jakou variantu a proč byste zvolili a ještě bych Vás moc poprosil, jakou parabolu (velikost, značku), přijímač byste zvolili. Moc děkuji za odpovědi a rady a Váš ztracený čas se mnou. Děkuji Vašek. |
samurraj
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@kristian1Kombi balíček stojí 409Kč/měsíc, což mi přijde vzhledem k 54 programům v HD, jako solidní nabídka. Tedy pokud Skylink s cenou nekecá a nejsou v tom nějaké háčky a kličky. |
samurraj
![]() |
|
Skylink potřebné vybaveníA mně zase tenhle "japonec" přijde jako nepovedenej PR agent Skylinku![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
pokud chcešplatit balík,tak si to kup zadarmo,pak si vylepšíš za svoje |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@decmenAle jdi ty agente, moc koukáš na zprávy :-) |
samurraj
![]() |
|
@samurrajJde o to,zda ti to za tu káčku on smí udělat,je to totiž nasmlouvané a s určenými kovošroty a ten určený montér se bude snažit vnutit dražší,proto těch 7500,-![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@samurajAhoj, kdyby jsi chtěl komplet úplně vše co potřebuješ k vysílání můžu nabídnout. Vše nové, jen HD přijímač starší, ale funguje výborně. |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
@korkoranTy nám zde píšeš pohádky,napiš ještě tu o červéné karkulce at´můžu jít spát![]() |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
to jansNa nabídky ke koupi je tu sekce Bazar.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
to JanMJen sepisujeme různé kombinace,ať si může vybrat dle svých možností.....Nepleť se do toho,nebo budeš zase na Blacklistu. ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@korkoran100Kč za 1km, to přiletěl vrtulníkem? |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@tekapoMálo a špatně čteš,celá akce za korunu,vyšla sousedy na těch 7500,-😟😟😕😣 ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Skylink potřebné vybaveníkorkoran: všetko je o dohode VOPRED. Zmluva má byť podpísaná na predajni, to oni šli tých x-km podpisovať zmluvu na predajňu? Ak ano, nezisťovali cenu dopravy, konzoly, ktoré nie sú zahrnuté v 1Kč/1€ dotácii? Predajca samozrejme ak na to neupozornil že to bude drahé, tak je to šmejd, so zákazníkom sa v prvom rade bavíme o tom čo je za príplatok a čo dotuje skylink. Už pri prvom kontakte.tekapo: Pokojne aj 150kč/km aj bez vrtulníka. Veď nemožeš počítať len PHM ale aj čas ktorý technik strávi zbytočne v aute, niekde v zápchach a pod. Neni myslitelné vypýtať si za dopravu len cenu PHM a ísť niekam 100km a spraviť jednu inštaláciu za deň, keď môžem vo svojom meste za rovnaký čas spraviť štyri. O cene ale zákazník musí samozrejme vedieť. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@korkoranAk idem niekam 30km, je to novostavba k 2TV, ide tam 50m koaxu a opásavam komín alebo staviam stožiar na krov a som tam 3-4 hodiny tak pokojne aj tých 7500 aj viac a to už aj s tou dotáciou. Ale to asi nebol susedov prípad a asi sa fakt nechali ošklbať nejakym odborníkom.. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@nocesDokonce si odvezl z 1,-akce,setobox,talíř i LNB,že je to póvl,nechal tam původní talíř Fe 15let starý a prodal skl,ready seťæk,za 2980,- |
korkoran
![]() |
|
@korkoranČtu dobře, sám píšeš o tom, že přijel technik vzdálený 75km a sousedi zaplatili 7500. Tak to radši příště vysvětli pořádně, když už něco píšeš. Hlavně, že umíš spoustu smajlíků. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@tekapoTo bude tím,že se tady o tom v nedávné době psalo a tam jsem to rozepsal do detailů.Ten 1 soused to předtím chtěl co nejlevněji a pak nalítl na takovej podraz.Přitom má kámoše sateliťáka od fi.GM v Němcích,zároveň skylinkáře![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranna kolik měsíců a jaký balíček si předpláceli ? |
stoky
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 21 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |