Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink potřebné vybavení

Dobrý d za 1Kč s úvazkem en,
jelikož budu kupovat novou televizi, přemýšlím, že si nechám zřídit přenos přes satelit. Dlouhou dobu jsem hledal nabídky různých satelitních společností i internetových kvůli nabídkám a jako nejvýhodnější se mi jeví Skylink (co se nabídky HD programů týče). Ale řeším jednu věc a to:
1) Nechat si Skylink zřídit za 1Kč s úvazkem na 2 roky
2) Vybavení si koupit sám, nechat si to odbornou firmou nainstalovat a nebýt tudíž vázán smlouvou.
VArianta č.1 má výhodu, že se o nic nemusím starat, ovšem mám obavy, že firma, která dělá pro Skylink mi za tu 1Kč dodá jen "průměrné vybavení" (parabola, přijímač atd.)
Proto se raději přikláním k variantě č.2 zakoupím si vybavení lepší a nechám si to pak celé nainstalovat. Udělal bych si to asi i sám, ale naladit satelitní příjem bez nějakého měřícího přístroje si netroufnu :-)
Prosím tedy o radu, jakou variantu a proč byste zvolili a ještě bych Vás moc poprosil, jakou parabolu (velikost, značku), přijímač byste zvolili. Moc děkuji za odpovědi a rady a Váš ztracený čas se mnou. Děkuji Vašek.

samurraj
Registrace: 8/2019
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

@kristian1

Kombi balíček stojí 409Kč/měsíc, což mi přijde vzhledem k 54 programům v HD, jako solidní nabídka. Tedy pokud Skylink s cenou nekecá a nejsou v tom nějaké háčky a kličky.

samurraj

Skylink potřebné vybavení

A mně zase tenhle "japonec" přijde jako nepovedenej PR agent Skylinku ;P

decmen
Registrace: 2/2008

pokud chceš

platit balík,tak si to kup zadarmo,pak si vylepšíš za svoje

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@decmen

Ale jdi ty agente, moc koukáš na zprávy :-)

samurraj

@samurraj

Jde o to,zda ti to za tu káčku on smí udělat,je to totiž nasmlouvané a s určenými kovošroty a ten určený montér se bude snažit vnutit dražší,proto těch 7500,-
:(

korkoran
Registrace: 10/2006

@samuraj

Ahoj, kdyby jsi chtěl komplet úplně vše co potřebuješ k vysílání můžu nabídnout. Vše nové, jen HD přijímač starší, ale funguje výborně.

jans
Registrace: 11/2009

@korkoran

Ty nám zde píšeš pohádky,napiš ještě tu o červéné karkulce at´můžu jít spát :))) Kdyby po mě chtěl někdo nějaké peníze na víc,tak by vyletěl tak rychle,že by si nestihl pobalit svoje švestky a ty by letěli za ním oknem .

čubernice
Registrace: 5/2019

to jans

Na nabídky ke koupi je tu sekce Bazar. :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

to JanM

Jen sepisujeme různé kombinace,ať si může vybrat dle svých možností.....

Nepleť se do toho,nebo budeš zase na Blacklistu. :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@korkoran

100Kč za 1km, to přiletěl vrtulníkem?

tekapo
Registrace: 1/2016

@tekapo

Málo a špatně čteš,celá akce za korunu,vyšla sousedy na těch 7500,-
😟😟😕😣 Rv

korkoran

RE: Skylink potřebné vybavení

korkoran: všetko je o dohode VOPRED. Zmluva má byť podpísaná na predajni, to oni šli tých x-km podpisovať zmluvu na predajňu? Ak ano, nezisťovali cenu dopravy, konzoly, ktoré nie sú zahrnuté v 1Kč/1€ dotácii? Predajca samozrejme ak na to neupozornil že to bude drahé, tak je to šmejd, so zákazníkom sa v prvom rade bavíme o tom čo je za príplatok a čo dotuje skylink. Už pri prvom kontakte.

tekapo: Pokojne aj 150kč/km aj bez vrtulníka. Veď nemožeš počítať len PHM ale aj čas ktorý technik strávi zbytočne v aute, niekde v zápchach a pod. Neni myslitelné vypýtať si za dopravu len cenu PHM a ísť niekam 100km a spraviť jednu inštaláciu za deň, keď môžem vo svojom meste za rovnaký čas spraviť štyri. O cene ale zákazník musí samozrejme vedieť.

noces
Registrace: 9/2010

@korkoran

Ak idem niekam 30km, je to novostavba k 2TV, ide tam 50m koaxu a opásavam komín alebo staviam stožiar na krov a som tam 3-4 hodiny tak pokojne aj tých 7500 aj viac a to už aj s tou dotáciou. Ale to asi nebol susedov prípad a asi sa fakt nechali ošklbať nejakym odborníkom..

noces
Registrace: 9/2010

@noces

Dokonce si odvezl z 1,-akce,setobox,talíř i LNB,že je to póvl,nechal tam původní talíř Fe 15let starý a prodal skl,ready seťæk,za 2980,-

korkoran

@korkoran

Čtu dobře, sám píšeš o tom, že přijel technik vzdálený 75km a sousedi zaplatili 7500. Tak to radši příště vysvětli pořádně, když už něco píšeš. Hlavně, že umíš spoustu smajlíků.

tekapo
Registrace: 1/2016

@tekapo

To bude tím,že se tady o tom v nedávné době psalo a tam jsem to rozepsal do detailů.Ten 1 soused to předtím chtěl co nejlevněji a pak nalítl na takovej podraz.Přitom má kámoše sateliťáka od fi.GM v Němcích,zároveň skylinkáře Rv

korkoran

@korkoran

na kolik měsíců a jaký balíček si předpláceli ?

stoky
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra