Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Discovery world

Na Eutelsatu skončil tento tento měsíc Dicovery World a vysílá už jen na ASTRA 4A... Nemáte někdo naladěno, jestli je tam opravdu i CZ audio jak píšou na Lyngsatu? A v jakém formátu tam vysílají? Na Eutelsatu to bylo 4:3
uživatel
lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 92
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubos32

Teď jsem zkusil a Dicovery World jede na pozici 4,8E 4:3 s českým zvukem.

DM920 S2X FBC dual+triple tuner 2xS2X 1xT2/C,Experimental image,Skylink,Freesat v Argolis SmarGo SmartReader V2,AX HD51 4k 2xS2 openatv6.3
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 218
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubos32

Na ASTRA 4A 12322 V Discovery World som donedávna chytal aj s CZ Audio a vo formáte 16:9... Teraz tam mám SNR : 0,0 dB... Ďalšie Discovery na Thor5/6/7 & Intelsat 12303 V, CZ Audio, formát videa 16:9 ... ;) Netuším ktorý Eutelsat myslíš...

DM900UHD4KTriple, DM800HDseV2, DM800HDse, DM500HD, Dreambox7000-S, TBS5925USB, Ferguson HF-8900HD,(Fuba DDA110 / motor DG380S Speedy = 60°E-30°W) + Fuba DDA850 + E-85 Maximum + E-85 Gessat + 85 TeleSystem + 80cm Famaval + 60cm = 53°E-30W...
uživatel
Maneto
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 006
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lz405

Diky za info...

to Maneto: Právě že na 0,1W už Discovery World nevysílá a v češtině tam taky nebyl..
uživatel
lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 92
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Maneto

píšu Eutelsat, myslím Intelsat :))
uživatel
lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 92
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Discovery world

hurá ,. tapetár is back :laughing:
uživatel
suto123
Registrace: 9/2018
Příspěvků: 187
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bohus31

Hlavně že vám tam svítí to HD roztáhlé 4:3.

DM920 S2X FBC dual+triple tuner 2xS2X 1xT2/C,Experimental image,Skylink,Freesat v Argolis SmarGo SmartReader V2,AX HD51 4k 2xS2 openatv6.3
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 218
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra