![]() |
|
ORF ASTRA 19.2Uměl by někdo sehnat aktivovaný CI modul ORF DIGITAL DIREKT?Nebo alespoň jej aktivovat když bych si ho koupil? Aktivují ho pouze rakouským občanům.. A dá se do tohoto modulu dát i Skylink karta? Asi by měla.. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: ORF ASTRA 19.2S moduly nemám zkušenost, provozuji jen ORF kartyDM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: ORF ASTRA 19.2Nově se prodává jen kompaktní CL-modul bez karty. Takže žádnej Skylink se vsunout nedá. Modul fuguje volně pár týdnů. Pokud nepřijde potvrzení o platbě GIS - tv poplatky (osoby s trvalou adresou v Rakousku), tak modul "spadne". Takže zbejvá, si nabalit ve Vídni nějakou babu![]() T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
RE: ORF ASTRA 19.2na ebay si kup uz registrovany a mas pokoj |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@nbej...že jich tam tolik registrovaných na prodej je........ |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmenv tejto chvili som tam videl dva s predajom do celeho sveta |
nbej
![]() |
|
@nbejMyslíš ty za cca 255€??To je ale celkem rozdíl, když modul stojí 60€ a aktivace na 5 let 18€ |
lubos32
![]() |
|
@Jousino myslím že prodávají i klasické s možností vložení karty a jen v tom samotném modulu je FW co umí odemknout ORF HD..https://www.tv-module-shop.at/index.php/orfdirekt.html Ten CL modul taky existuje ,ale není moc důvod ho kupovat když je vlastně i dražší. |
lubos32
![]() |
|
@lubos32Když se podíváš pořádně až dolů, tak zjistíš, že vše je již bezkartové.... |
decmen
![]() |
|
@decmenak nema inu moznost sa dostat k ci+ modulu orf (60€ + 18€) tak je to ano 255€ |
nbej
![]() |
|
RE: ORF ASTRA 19.2Trochu oživím toto téma. Jak již bylo uvedeno, po ukončení životnosti karty ORF dostane předplatitel již pouze modul s integrovanou "kartou" ORF. Tento týden jsem se setkal se zajímavým problémem, který zatím zůstává nevyřešen. Potřeboval jsem jednomu německy mluvícímu klientovi nainstalovat další přijímač typu kombo, podmínkou byl nelinux a CI slot.Po dlouhém bádání jsem zvolil Cryptobox 752 HD. Připojena je anténa na T2 a parabola s multifokusem 13-19-23-28°E. Veškeré nastavení a naladění proběhlo v pořádku, nakonec jsem zasunul do přijímače výše uvedený modul pro příjem rakouské tv. Modul pracuje korektně, bohužel po jeho zasunutí se zcela vyřadí z činnosti tuner na pozemní vysílání ![]() V okamžiku, kdy modul vysunu z přijímače, opět příjem DVB-T funguje. Pro získání více informací jsem zkusil použít modul pro příjem holandské platformy z 9°E (používá kodování Conax). S tímto modulem vše funguje bez potíží, příjem pozemního signálu je v pořádku. Problémy s "vyřazením" tuneru DVB-T jsou pouze při vložení modulu ORF (Irdeto). V přijímači je nahrán poslední sw. Setkal se již někdo s tímto problémem třeba i u jiného přijímače? Díky za konstruktivní reakce. |
decmen
![]() |
|
RE: ORF ASTRA 19.2konstruktivni reakce-na slovensku nemaj radi rakusaky![]() kdysi jsem takhle vysouval a zasouval kartu upc ale uz nevim presne v jake to bylo souvislosti |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: ORF ASTRA 19.2No, je mi celkem fuk kdo koho nemá rád, tohle je podle mě chyba v softu.Už jsem jim psal, čekám na reakci ![]() |
decmen
![]() |
|
![]() |