![]() |
|
LG oled B8Jaky byste doporucili v teto tv satelitní modul?mám technisat se žlutym pruhem uprostred a vypada, že s touto tv nefunguje.mám skylink. děkuji |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
@sajfaPrepac, neporozumel som otazke. Co myslis satelitnym modulom v tejto TV?Externy satelitny prijimac, alebo satelitny tuner v TV? Externy satelitny prijimac s OLED B8 predsa funguje kazdy. Satelitny tuner v TV nie je predsa na vyber. A ten vstavany funguje perfektne. Asi som vobec nepochopil otazku... |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RomaneKdyž jsi nerozuměl, tak nač pīšeš? Každý chmulo pochopil, o co jde, proč děláš hloupočkého, nic ve zlým...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukan"Když jsi nerozuměl, tak nač pīšeš?"Zrejme preto, aby som zistil, na co sa pyta a aby som sa nieco pri tom naucil aj ja. "Každý chmulo pochopil" Tak vidis, ja nie - asi preto, ze nie som chmulo. Ak sa pytal na veci, ktore su tu zakazane, tak... Ale v tomto nebudem pokracovat. Vies, tukan, toto je diskusne forum. Pristupne kazdemu. Aj tym, co si myslia, ze pojedli vsetku mudrost a na - niekedy - infantilne otazky reaguju povysenecky. Nic ve zlym... Peace. |
romanss
![]() |
|
LG oled B8Irdeto Smit CI+, s takovým modrým "kopečkem" a nad ním oranžovo-červená "duha". Většinou za 799,- Kč. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RomanPokud se Tě to dotklo, tak se omlouvám, myslel jsem, že je to dost jasné...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanPeace. Vsetko dobre. |
romanss
![]() |
|
![]() |