![]() |
|
TV Sharp LC-70UI9362Zdravím přátelé, před týdnem nám umřela LG plazma a tak jsem zakoupil novou tv Sharp LC-70UI9362. Nemáte někdo zkušenosti jak na této tv nastavit obraz tak aby lahodil oku? Nějak nejsem s obrazem spokojen. Hold plazma byla plazma. Tv krmím skylinkem přes satelit. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
TV Sharp LC-70UI9362Budeš si muset zvyknout, taky mám plasmu LG, zatím jede...a s tím Šarpem sis teda docela nepomohl. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: TV Sharp LC-70UI9362Vypni všechny "vylepšováky" obrazu a polaboruj s ostrostí. Pozor na Dynamický kontrast. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: TV Sharp LC-70UI9362Zadna TV nebude mit v HD obraz tak dobrej jako plazma a velka levna LCD uz vubec ne. V obchodech jsem porovnaval OLED i QLED s SD a HD materialem a plazma doma je proste porad nejlepsi. Samozrejme ve 4K vypada dobre skoro jakakoliv TV |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE:TV Sharp LC-70UI9362No taky doufám že mi moje plasma Panasonic vydrží co nejdéle,už točí přes 10 let..🤔Sic už mám UHD satelit ale je to furt paráda..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: TV Sharp LC-70UI9362No LEDkové televize s RGB zadními LED - backlit, se s plazmami může snadno měřit, ale jsou to drahé TV. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: TV Sharp LC-70UI9362To jo, plazmu dnes neni problem prekonat co do kvality obrazu (asi krome SD zdroju), ale ceny jsou dvojnasobny nez byly pred cca 6 lety u plazmy. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: TV Sharp LC-70UI9362Tak jsem se stavil u kámoše a ofotil si jeho nastavení LG. Také vzpomínal na plazmu. Pak jsem mrknul na Dtest kde je spousta testů tv a jejich podrobné nastavení, aby to lahodilo oku. Udělal jsem kompromis mezi kámošem a Dtestem a je to dost lepší. Každopádně čas ukáže zda jsem udělal dobře se sharpem. Potencionálním zájemcům o sharp musím vzkázat, aby si koupili dostatek alkoholu a obrnili se nekonečnou trpělivostí, protože tak neintuitivní menu v 21 století může vymyslet jen totální vývojovej ignorant. Při ladění dvbs jsem si myslel že budu konvertovat k jehovistům. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: TV Sharp LC-70UI9362Ked si nevies nastavit obraz podla vlastnych oci a vkusu a preberies si nastavenia podla nejakej tabulky, ktoru tiez niekto robil podla seba, nie je to nahovaranie si niecoho, ze to je tak spravne, lebo to tak ma byt? Alebo ako sa meria kvalita obrazu pre kazdeho clovek zvlast?Pokial teda telka dokaze vobec kvalitny obraz. ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@labiAko píše liquere nastav si to podľa seba, čo sa Tebe páči. Ináč už nové Sharp telky nie sú tie, čo bolo pred tromi rokmi, predali to totiž číňanom a nerobia už ani panely. Mne sa podarilo ešte kúpiť 65 palcový FHD z posledných japonských s 100 hz panelom, no pre mňa je to telka s najkrajším obrazom.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
RE: TV Sharp LC-70UI9362https://itstillworks.com/calibrate-sharp-aquos-14502.html |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
![]() |