Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 sport Cincinnati

Zdravím, včera jsem koukal večer na o2 tennis, opět bylo snižování rozlišení,jak to šlo u vás? Internet mám 100 Mbit od UPC ... Jsem zvědav dneska na fotbal,snad Kellner dokoupil nějaké servery i když to zatím nevypadá teda Rv

Zemak
Registrace: 9/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 sport Cincinnati

to je ta jejich super akce sport pack s hbo na měsíc zdarma sleduje to hodně lidi a o2 na to není připraveno :(

brazdil38
Registrace: 6/2014

No já to sledoval na cca 3m úhlopříčce, přes projektor,Xgimi h2,a tam je to okamžitě hned znát... neskákalo to asi až do SD,ale FullHD to teda nebylo ani náhodou :(

Zemak

Na menší úhlopříčce jsem neměl problémy s rozlišením.Horší to bylo s kvalitou tenisu :)

jerzy
Registrace: 7/2008

@jerzy

Ani mi nemluv...na konci ani nepodala ruku rozhodčí, která jí jen napomenula když rozflakala tu raketu...

Zemak

ať jde O2TV s IPTV někam, O2 si zabere naši fotbalovou a hokejovou ligu, a pak to vysílají jen datovým toku okolo 3 Mb/s, neustále jsou s IPTV ňáké problémy, měli by dát 02TV do DVB-T a DVB-S, už jenom kuli dostupnosti, jinak vůbec O2 nemělo naši fotbalovou a hokejovou ligu dostat

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Oni ale fotbalovou ligu nedostali, ale zaplatili za ni. A asi nejvíc ze všech a tak ji vysílají.

zzz
Registrace: 1/2006

Na 55 Panasonic obraz velmi dobrý,ale Plíšková na konci zápasu dost špatná Rv

kolík
Registrace: 9/2012

@fpsfps

ty buď rád že se kyslík smiloval a ponechal ČT polovinu zápasů extraligy a jeden zápas naši kapr ligy.Klidně se mohlo stát že by koupil vše a ČT be neodvysílala ani jeden zápas z extraligy..

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

To platí jen u fotbalové ligy...u hokeje chtěla BPA aby to zůstalo i na ČT!

jean55
Registrace: 11/2018

@jean55

jo to máš pravdu,tak může být rád že to chtěla tak BPA jinak by extraliga byla komplet na O2..

dawis77

@dawis77

BPA není tak nenažraná jako LFA a ví že hokej na ČT dělají skuteční profíci což se o O2 říct nedá a taky jim na rozdíl od LFA jde o sledovanost! O2 mají jen jako bonusové přenosy na víc!

jean55
Registrace: 11/2018

O2 se nesmiloval. Ale musel dát jeden zápas na volný program. Že se dohodli zrovna s ČT je jen na nich. Zadarmo to asi nebylo.

zzz
Registrace: 1/2006

např v Polsku tu jejich fotbalovou ligu(která je jinak otřesná,o hodně horší než naše kapr liga) vysílá jeden zápas z kola i TVP,ale jeden podstatný rozdíl oproti nám tam mají,že TVP má volbu prvního výběru..

dawis77

@dawis77

ale hlavni rozdíl je ten, že Polskou ligu vysílá CANAL+ v HD a něco i v UHD na satelitu a na terestriálu, a ne jak O2 mazanici na internetu

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@dawis77

Píšeš pravdu o té polské lize R^

William cz
Registrace: 10/2016

jo,ti co nadávají na naši ligu by se měli povinně kouknout na polskou ligu,to je teprve opravdová tragédie...

dawis77

ektraklasa skvelo vysielaná ,skvelo podaná ,mňa baví ,fanúšikovia skvelí hulakajú celý zápas , nezhadzujú ju na nete jak písalkovia na satelitnom fore čo si hladia ego tým že kydajú na druhých

Janci19
Registrace: 5/2008

@Janci19

o tom se nebavím,bavím se o kvalitě!To je naprostá tragédie!vždyť ty polské kluby se nejsou schopny dostat dlouhodbě ani do evropské ligy,většinou vyfičí v prvním předkole.To co nám se stalo až letos tak v polsku to je dlouhodobá záležitost.Polská liga to je žu.pa.

dawis77

sami poláci to nemají problém uznat...

dawis77

4 predkolo europskej ligy Legia Warszawa vs Glasgow Rangers hmm fakt nič nehrajú :laughing:

Janci19
Registrace: 5/2008

@Janci19

ty máš problém s psaným textem,že?Psal jsem o předešlých sezonách!Kdy v základních skupinách EL bys na polský klub nenarazil na rozdíl od našich týmů.Končim s tebou diskuzi a čum na polskou ligu.

dawis77

@Janci19

Však i vy máte v EL svůj klub a řekl bych že i ta SK liga je kvalitnější než ta polská R^

William cz
Registrace: 10/2016

Arsenal vs.Burnley

Trhá se, rozplizává, seká se, kolečko načítání nestíhá. Stejně ostatní kanály Sport Pack. Jako bych měl slaboučké připojení, ale jsem na 70 mega. O2 to s tou nabídkou zdarma asi přehnalo.

stippy
Registrace: 2/2014

Tak teď Arsenal vs Burnley,o2 vs Bt Sport, obrovský ale opravdu obrovský rozdíl v kvalitě obrazu...Bt Sport datový tok okolo 13-15Mbit,o2 jede tak cca 3-5 Mbit...Na projektoru je to nepoužitelné,na 60" oled LG skoro taky. Bt Sport obraz jako břitva,1080p 50fps,a ten komentář... proč já blbec za to o2 platím ? :)

Zemak

@William cz

přesně tak R^

dawis77
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra