![]() |
|
Uživatel EndoChtěl bych tímto nahlásit uživatele Endo (moc zde nechodím, nenašel jsem tlačítko "nahlásit" v soukromých zprávách)...Tohle mě čekalo ráno pří otevření stránek Parabpla .cz https://yadi.sk/i/eq6F2RV691iICw Podotýkám, že uživatele Endo vůbec neznám, zcela jistě jsem na něj NIKDY nereagoval, ve své podstatě jsem do diskuse zde nepřispíval už hodně dlouho, téměř vůbec zde nechodím..... Mám za to, že trvalý ban zde nebude od věci. Díky a pěkný víkend. MN |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Uživatel EndoOpravdu hnus,velebnosti![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Uživatel EndoUž pred 2 tyzdnami,ked dostal prvy BAN som nanho upozornoval.Vo stvrtok večer bol prepusteny z blacklistu a dnes v sobotu tam je zas.Ale bohužial nemá trvaly ban,ale len dočasny.Cize ked pojde von z blacklistu,zas tu niečo spraví alebo bude nadavat.Robí to preto,lebo mu to je jedno a má tu dalsie nicky...ale zbytočne to tu rozoberat.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Uživatel EndoNo podľa môjho názoru by admini tu už mohli urobiť poriadok. Dať tvalý ban takým, čo tu majú viac nickov. Trošku by to tvalo dlhšie ich vyselektovať, ale dá sa to. Niektorí tu ustavične urážajú, diskutujú od veci a nič sa im nestane. Ja som dostal ban za jedno neslušné slovo, čo som napísal ináč nie ako urážku a viac menej som s tým myslel na seba. Poslal som mail redakcii, že prečo ale ani mi neodpovedali.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 630 |
![]() |
|
@jožkoNechápu proč neschopní admini s tímto nic nedělají.Dávají bany lidem kteří nedejbože napíšou jedno sprosté slovo, ale individuím jako je Endo NIC, jen dočasný ban a buď hodnej Endo, ty,ty,ty... |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 102 |
![]() |
|
@michalnewInáč neuraz sa, ale aj Ty tu máš už aspoň tretí nick.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 630 |
![]() |
|
RE: Uživatel EndoPřesně jak píše petersk.michalnew tu má a měl několik nicků.Milan33 atd..Bohužel to dělá špatně jeho vyjadřování je stále stejné.Takže každý víc o co jde. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@pat![]() ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 102 |
![]() |
|
RE: Uživatel EndoVy dvaja si radsej zapnite rtvs tam zase davaju nejaky africky pohar ci co ....... skoro ako PL.![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |