Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Premier sport a komentátoři

Co říkáte "invazi" českých komentátorů při komentování PL?
To Digi Sporty si "musejí" do toho nechat tolik kecat "kyslíkem", kterému laskavě poskytli PL "za howno" (kdoví - jestli něco "on" pustí z LM?).
Radotínský, Kaiser, Svěcený, ... už mě tam "chybí" jen ten dmnt Hrdlička (ale ten je teď víc "zaměstnaný" lítáním po světě, coby "manažer" své manželky).
Ač jsem čech (resp. moravák), stále mě byl bližší koment slováků - Matúše, či Skáčika, . . .

kokun
Registrace: 5/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premier sport a komentátoři

Gabo Zelenay,Karol Polák to byla jiná liga.
Včera ten Slovák co komentoval Chelsea-Leicester to taky bylo něco...Proč ten člověk při každý obyčejný akci křičí jako kdyby se hrál zápas století nebo finále MS.Obyčejný centr do vápna a on řve jako na lesích.
A na koho mám uplnou alergii až kopřivku a chytám nervy je Bosák to musím přepnout a radši třeba nekoukat.I když je v čechách asi uznávaný já to nedám.Ty jeho průpovídky a přirovnání a snaha o strašnou vtipnost to je tragedie.
Ten jeho způsob komentování to je tak na besídku do mateřské školky tam by mu dětičky pacičkovali.
Ale asi je oblíben.Bohužel já prostě okamžitě přepínám.Naštěstí diky tomu že CT už fotbalu moc nemá není tolik slyšet ale koukal jsem že se zase cpe na Seznam.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

Náhodou Matúše Lukače mám rád, za mě jeden z nejlepších komentátorů co komentují PL

jean55
Registrace: 11/2018

Škoda že nejde komentátora vypnout a nechat tam jen zvukovou kulisu

jiriN
Registrace: 3/2019

jiriN

Bez komentátora to taky není ono.To už je zvyk.Některý programy zahraniční tu možnost bez komentátora mají a je to divný.Ale komentátoři co chtějí za každou cenu být zajímavý to radši nic.

pat

pat: Víš a to je právě ono ti slovenští komentátoři se dokáží vžít do zápasu ti naši jako by mnohdy byli nepřítomní.

kobra256
Registrace: 8/2010

@pat

Zajímavé že se ti nelíbí Bosák :(
Pro mě je Bosák jeden z nejoblíbenějších a nejzkušenějších komentátorů, vždy když např. hraje repre na ho**o tak to neokecává sladkýma řečičkama jako Vlasta Vlášek nebo Zelenka a prostě řekne co je zle apod.
Hold 100 lidí 100 chutí Rv

William cz
Registrace: 10/2016

Toho palce dolů

si nevšímejte, ujela mi ruka.

William cz

S tichostí přejdeme i to vzdávání holdu, ale pro příště.. https://dopice.sk/nkS :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

William

Jasně já to chápu.Prostě Ti Bosák nevadí ok.Jak jsem psal každého věc a respektuju to.Já to prostě nedám.Na komentování typu:
"Točí se kolem míče jako na kolotoči" nebo "Byla to rána jako z kanonu u Verdunu" na to nemám náladu.
To třeba Záruba v hokeji komentuje věcně normálně. Během zápasu podá a řekne ve vhodnou chvíli spoustu zajímavých a statistických informací.
Ale je to prostě každého věc a chut.

pat

@pat

Správně R^

William cz

markus176

ty seš nějakej divnej - slyšet atmosféru ze stadionu je pro mě důležitější než kecy komentátorů ty bych stáhnul určitě na úkor ruchových mikrofonů. Koukat na fotbal bez ruchů ze stadionu je tragedie... ;P . To naprosto nesnáším

FI711010
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra