Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

CFR Cluj-Slávia Praha

Zdravím nevíte kde kromě O2 bude možno v utery sledovat toto utkání předkola ligy mistrů ?
Díky

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69
Odpověď v diskusním vlákně

@daddy

Taky jsem neměl žádný problém a to mám ten 4K set-top box a ani jedno seknutí za celý zápas včetně studia R^

Ale podle reakcí lidí tak to byli peklo :fuming:

William cz
Registrace: 10/2016

Oprava

*To bylo peklo *

William cz

@daddy

Potvrzuji.Vše bez problemu.

Neroslav
Registrace: 8/2007

CFR Cluj-Slávia Praha

taky jsem neměl žádný problém, nevím kde ti lidé bydlí ale v Praze je blaze a o2 šlape jak má :laughing:

Pepiczech
Registrace: 6/2019

Pepiczech

to je právě problém O2, PROTOŽE SI NEUVĚDOMUJÍ, ŽE NE VŠICHNI BYDLÍ V PRAZE...že se na fotbal chtějí koukat i jinde kde ale jejich služba z mnoha důvodů dlouhodobě nefunguje jak má...

FI711010
Registrace: 6/2008

CFR Cluj-Slávia Praha

Koukal jsem na celý program tj,studio,fotbal i po zápasové studio a žádný problém nebyl,ani jediný zásek.(Strakonice)4K set-top box O2.

AVENGER
Registrace: 4/2010

@AVENGER

R^ R^ R^

William cz

RE: CFR Cluj-Slávia Praha

Tak ještě že mám Orange TV přes satelit - tam vše funguje úplně spolehlivě :-)

jirka67
Registrace: 2/2006

@jirka67

Tak ten byl dobrej :laughing: R^

William cz

@William cz

Klidně se smějte, ale s Orange TV přes satelit žádný problém nemám. Samozřejmě kromě klasického výpadku při hodně špatným počasí, kdy ale vypadne vše, Skylink i DIGI. Ale že bych se někdy chtěl dívat na fotbal a neběželo to, to se mi fakt nestalo. HD kvalita také OK, ale srovnání s O2TV nemám.

jirka67

@all

Já bydlím v Krkonoších a žádný problém včera nebyl ani na boxu ani na chromecastu ale mám jejich internet .Dnes jsem četl že jako kompenzaci dostane každý zákazník s O2 tv za ten včerejšek 500 kč na nákup v jejich prodejnách nebo e shopu ,takže jsem na tom vlastně vydělal ;)

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@jirka67

- dá se pořídit Orange TV přes satelit i pro ČR? když jsem to kdysi u nich zjišťoval, tak to nešlo
- jaky bývá průměrný datoví tok u naší ligy?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@fpsfps

Neda, musis pres znameho na Slovensku. Datovy tok fakt nevim, ale HD je slusne, mozna kolem 4Mbit/s. Kdyz je na Orangesport1 slovenska liga, davaji ceskou na OS2. Tam je dat.tok trochu mensi, ale porad je to slusny.

jirka67

koukal jsem až dneska (kuli tomu že včera O2TV nešlo) na před zápasové studio a na rozhovory, co to tam byly ve studiu za š.í.l.e.n.é.h.o komentátor, horšího komentátora jsem snad nikdy nevyděl, i tohle se tedy včera O2 povedlo Rv Rv Rv

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@fpsfps

S tím komentátorem souhlas ten kašpar se n.a.s.e.r.e všude jednoznačné mínus zápasového studia. Doufám že nebude komentovat LM celou sezónu 👎

shiraz
Registrace: 8/2008

@shiraz

Komentátoři na o2 jsou na grc Rv ;P

William cz

To je fakt a všichni fandí Spartě. Ne že bych proti Spartě něco měl. Ale komentátor by měl být neutrální. Řekl bych.

satman1
Registrace: 9/2010

@satman1

R^ R^

William cz

satman1

R^ R^

ralw
Registrace: 1/2005