, sekce: Technika |
|
Sat.prodejny v NěmeckuMužete poradit nějaké satelitni shopy a prodejny v NĚMECKU |
duchodce
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 87 |
|
|
RE: Sat.prodejny v NěmeckuHm-sat, dobre zkušenosti, doprava rychla, i ceny ujdou...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: Sat.prodejny v NěmeckuHM-Sat,bral som odtiaľ Vu+..4k....ked u nás sa ešte milostivo čakalo..Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 065 Galerie: mat |
|
|
RE: Sat.prodejny v NěmeckuHm-sat fakt seriozní firma.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 586 |
|
|
RE: Sat.prodejny v NěmeckuU hmsat pozor na to, ze pokud bude problem, napriklad spatne nebo poskozene zbozi, muze byt problem s vracenim penez. Ja takovy problem mel a hmsat nebyli vubec ochotni resit. Spor vyresilo az ebay, ale i presto mi hmsat nikdy nevratili postovne, i kdyz podle ebay pravide meli. U hmsat teda doporucuju nakupovat jedine pres ebay/paypal, at mate zaruku, ze v pripade problemu ho s vama nekdo bude resit. Mimochodem horsi zkusenost mam jen s polkama (cardsplitter) |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
|
|
@drhansOd té doby,co nechce platit paypalem,spokojenost,baterku pro můj Cúbot,z celého světa měl jen on a rusáci.Rusúm ji vrátila naše celnice a s Ebaye byla za5 dní doma😆😆 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 536 |
|
|
@drhansUplne suhlasim!Ceny nemaju o nic nizsie,to iste sa da kupit aj u nas a s pripadnou reklamaciou nie su problemy! |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 566 |
|
|
@duchodceZaujimalo by ma,preco prave v NEMECKU ? |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 566 |
|
|
RE: Sat.prodejny v NěmeckuHm Sat už nikdy viac.Problém s reklamáciou.Nechceli mi vrátiť celú sumu,lebo som vraj sat.príjimač rozbalil.Bol pokazený a zabalený sa nedá predsa vyskúšať. |
sandavid
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 147 |
|
|
RE: Sat.prodejny v NěmeckuJá mám opačnou zkušenost,vracel jsem DreamONE a peníze druhý den na učtu.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 586 |
|
|
@A je toprotože,shaním octagon918 hd u nás ho neseženu poradili mi zkusit Německo.Vim že už se neděla .Děkuji. |
duchodce
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 87 |
|
|
@duchodceA k čemu je dobrý takový starý příjímač? |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
@duchodceNapiš Jardovi do Lanškrouna, třeba ho ještě má rád se ho zbaví.Nick hery |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 855 |
|
|
RE: Sat.prodejny v NěmeckuJá mám dobrý zkušenosti s "cs-multimedia.de", všechny možnosti plateb, ceny dobrý a reklamaci mi vyřídili ten samý den, kdy vadný produkt obdrželi, vrácením peněz na konto.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
|
|
mam ten octagon niekde domaduchodce poslal som Vam PM |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 366 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|