Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBBTV Technisat

Prosím o radu z jakého důvodu mi nefunguje funkce HBBTV na Nově a na Primě ?
ČT HBBTV jde bez problémů,Využívám službu Skylink a receiver Technisat Digit Isio.
Díky

slava68
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBBTV Technisat

A/ po prepnutí na Novy máš v spodnom riadku, resp. po stlačení INFO v lište kde sa zobrazujú kde sa zobrazuje názov stanice ikonu HbbTV?

B/ po prpenutí na Novu zobrazí sa ca po 5 sekundách ponuka "Stiskněte červené tlačítko" ?

U mňa Technicorder STC funguje všetko na 100-péro.

Dagy2
Registrace: 11/2010

A v tý liště hbbtv je uvedeno, ale B/ se nic nezobrazí ani když za chvíli zmacknu červené tlačítko tak se nic nestane.

slava68

a u ČT1/2/4/24 to zaručene funguje?
ako je na tom Prima, Očko, Kino Svet, prípadne nemecké stanice? po prepnutí sa musí zobraziť do ca 10sek ponuka na červené tlačítko.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Funguje pouze na všech ČT,nechápu to.
Mám doma ještě jednu kartu v Tv Lg a tam jde hbbtv normálně.

slava68

Zdravím slava68. Jsem rád, že někdo otevřel téma HbbTv v ČR. Server Parabola může tomuto tématu věnovat více času. HbbTv mi přestala fungovat na začátku loňského roku (Technisat TechniStar S3 ISIO). TV Nova a TV Prima nebyla schopna alespoň slušně odpovědět na dotaz - proč to přestalo fungovat. Skylink napsal, že HbbTv je u nich funkční a problém na mé straně. Z Technisatu jsem se dozvěděl, že update HbbTv neumožňuje použitý chipset v přístroji. TV Nova a TV Prima používají novou verzi HbbTv, která není ZPĚTNĚ KOMPATIBILNÍ! To byl důvod, proč mi od nich nikdo raději neodepsal. Funguje: ČT, STV, Kino Svět, ARD&ZDF a možná pár kanálů z Německa. Ǒčko je také mrtvé. Česká televize má velmi pěknou verzi HbbTv.

marder
Registrace: 8/2019

@marder
Díky moc za rozsáhlou informaci, vysvětlení.
R^

slava68

Technisat Digit Isio STC vše funguje v pohode bez problémů

pepula
Registrace: 8/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra