![]() |
|
L. Pavarotti a přátelé dnes večerRychlý tv tip na dnešní večer: Rai 1 odvysílá střihový pořad Pavarotti and Friends na památku tohoto umělce. S Pavarottim vystoupí mimo jiných Elton John, Bono Vox, Ricky Martin, Zucchero, George Michael, Liza Minelli, Barry White, James Brown, Skin, Tracy Chapman, Laura Pausini, Lucio Dalla, Celine Dion, Mariah Carey, Eros Ramazzotti a další. Koncerty Pavarotti a přátelé vysílala i ČT v 90. letech. Rai velmi výjimečně opakuje nějaké pořady, takže si to užijte, protože archiv se pak zase zavře na dlouhé roky.![]() Rai 1, 20:35 Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
@lanceA Ty prečo reaguješ? Ináč prečítaj príspevky a potom reaguj. Ide o to, že sa už veľkolepo rozlúčil a zase je tu. To tiež svedčí o charakteri človeka, či nie?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 630 |
![]() |
|
@franckTak proč to sem vkládáš když pak napíšeš![]() ![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@peterskProtože to rady zas.ráte hlavně vy a ne franck, vaše nenávistné komenty jsou naprosto bez hodnoty ve srovnání s franckovou info, která třeba někomu tady přišla vhod - viz některé reakce. Vy si tady jen leštíne svoje mindráky z francka - tj. klasický webový hate! Regulaci disutujících nechejte na adminech, od toho jsou tady oni a ne vy, to vám nepřísluší |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceA Ty si ten, kto to tu dá do poriadku. Ako čítam dnes príspevky zasieraš to tu Ty. No ja mindráky z francka nemám. Ale ešte raz Ti opakujem, prečítaj si v tomto vlákne reakcie a potom mudruj. Nikto tu ho neurazil, ani nikto proti tomu nemal nič, že sem pridal Pavarottiho. Prípomýnali sme mu len, že sa už veľkolepo s nami rozlúčil. Na to máš aký názor?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNa to, že sa franck velkolepo rozlůčil a dnes sem dal další info (která nikoho neuráží a nikomu normálnímu nevadí) mám názor, ale nestojí mi to za to, abych tu jako nějaký moralista kvůli tomu plevelil diskuzi. Naopak, když čtu okamžité útočné reakce na jeho osobu, furt dokola od těch samých hejterů proti franckovi, tak to mi vadí a myslím že tyhle nevěcné a pouze osobní útoky daleko víc poškozují diskuze na parabole, něž nějaký jeho příspěvek o koncertu Pavarotiho... a proto jsem se zde zapojil. |
lance
![]() |
|
@lanceAle napíš svoj názor, čo sa hanbíš zato?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@lanceTeraz má šancu každí svoj názor napísať, lebo tento topik vymazaný nikdy nebude![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: L. Pavarotti a přátelé dnes večerlance je jeho riťolez . to , že italo emigrant urážal a uráža český národ mu nevadí . pavarotiho zavýjanie si najdete , kde len chcete . talianska ekonomika ide do kolien .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@allI když se mě některé Franckovi příspěvky a názory nezamlouvají musím dát naprosto za pravdu lancemu,nenávist některých userů je ohromující.Navic je to pouze tip na večer třeba pro někoho kdo to v programu přehlédl a měl Pavarottiho jako umělce třeba rád![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@peterskNechtěl jsem, protože je to zbytečný příspěvek - ale když tak žadoníš, tak na Tvoji výslovnou žádost a vzhledem k tomu, že už jsi tady "starý pes" jako já :-) - sdělím Ti můj názor na to, když někdo odtud ohlásí odchod a pak se vrátí:Bylo by větší hrdinství slovo dodržet, ale mohou být důvody proč to někdo nedodrží, každopádně JDE O HOUBY!! Já nemám žádnou potřebu zrovna tohle komentovat a odsuzovat že se někdo vrátil a proč..., vyšetřovat co dotyčného k návratu vedlo.... prostě je to prkotina. Horší je když se user vrací pod novým nickem!!! Přiznej si, petersk, že tady nejde o tento franckův "prohřešek" ale o tvoji osobní zášť proti němu... Jinak bys neměl potřebu se vkládat do vlákna s nápisem Pavaroti, když Tě nějaký Pavaroti vůbec nezajímá. Divím se, že Ti víc nevadí místní multinickové jako např. michalnew (kterého jsem tu zrovna taky zahlídl) ![]() |
lance
![]() |
|
RE: L. Pavarotti a přátelé dnes večerNo ja voči franckovi osobnú závisť vôbec necítim, mne je on ukradnutý, ak si čítal môj príspevok, tak tam je len to, že prečo sa vrátil. Ja mám o ňom vytvorený osobný názor podľa jeho SS, keď ich mal ešte aktivované.A s tými multinickmi, viem nato odpovedať len to, že admini kým s tým nenarobia nič, tak to bude stále. Viem o nich hneď zistím podľa prvých príspevkov ale nenarobím nič. No a stýmto s Tebou súhlasím aj ja to tak myslím "Bylo by větší hrdinství slovo dodržet," ale v dnešnej dobe asi to neznamená nič, hlavne spoza nicku v anonymite. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@lanceA čo som napísal, že je to online narcizmus, tak si o tom niečo prečítaj na nete, akurát som v piatok bol na takej prednáške, kde sa toto rozoberalo, chovanie sa ľudí na fórach, na FB a pod v online priestore.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |