![]() |
|
DVB-T2 MUX1 - SKVie niekto aspoň o jednej TV stanici, ktorá s určitosťou obohatí MUX1 ? Rokovania už prebiehajú dlhšiu dobu.![]() |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 MUX1 - SKJa si myslím, že to nevie ešte asi nikto.Ono, môj názor, bližšie info budeme mať až pred skončením preľaďovania, alebo po ňom, t.j. v budúci rok. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
PeterHumaxAj ty si tu chýbal , s tými konšpiráciami .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@PeterHumaxCela zmena je zatial v tom, ze tv stanicu TV LUX naladis po preladeni v rozliseni HDTV_TV LUX HD. Inak v pakete PLUSTELKA VIAC/ Avis nie MUX1, by sa mohla objavit tv stanica Premier sport HD s anglickym fotbalom...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31plustelka viac a ich poulicne vysielace /slabucky vykon/ s Premiersportom na takuto fantas(nevhodné slovo)iu si kde prisiel alebo to myslis ako zart nehladiac na vysielacie prava |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
Premier Sport HDs anglickym fotbalom, na SK vysielacie PRAVA MA. Zatial je tato TV stanica v portfoliu Digi Slovakia, Telekom Magio Sat, Orange Sat...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31vidis tam niekde Towercom ja urcite nie pre koho by to pre boha bolo pretych par stovak ktori sa na taku hlupost dali |
vlado 07
![]() |
|
Plustelkaje velmi dobra alternativa voci sat prijmu. Takze DVB-T/T2 s paketom Plustelka Viac rozhodne nieje hlupost, aj ked zatial v tomto baliku sportova tv stanica absentuje...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31ako alternativa vec nazoru ale sportova stanica asi tazko a Premier sport nikdyneviem akeho mas sat operatora asi skylink ked ti chyba anglicky futbal poradim ti kup si tzv. tv android box stiahni si app magio go a pri sucastnej akcii to mas za 4,50e na rok a box ma multimediane vyuzitie |
vlado 07
![]() |
|
RE: DVB-T2 MUX1 - SKTaktiež aj ja preferujem okrem sat príjmu, aj príjem tv cez terestrial. Veď prečo nie. Je to fajn alternatíva pre náhradu sat signálu počas nepriazne počasia.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyasi si neprecital temu o ktorej sa diskutuje nikto tu neodsudzuje terestrial aj ja ho vyuzivam spolu so sat prijmom a aj cez net |
vlado 07
![]() |
|
@vlado 07![]() Ale čítal veru, len vieš, pri každej téme sa nájdu jedinci, ktorí si budú krvopotne presadzovať svoj, z môjho pohľadu "zaslepený" názor. Ja osobne nezatracujem žiaden z možných spôsobov príjmu tv signálu. A samozrejme v prípade terestriálu som rád, že sa dajú aj v tomto smere zmeny, zvyčajne k lepšiemu. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTá tvoja nepriazeň počasia je už fakt trápna. A koľkokrát si mal napr. v tomto roku výpadok sat. služieb? Až dva, alebo trikrát? A trvalo to až dve, alebo tri minúty? A nemal si v tom čase náhodou aj výpadok na terestike? Bež trolovať o plustelke niekam inam, niekam, kde ti to budú žrať aj s navijákom. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 MUX1 - SKvladko moj 07, tvoj nazor je mylny...Nakolko abonentom Skylinku davno niesom. Sat operatorov si predplacam podla potreby. Plustelku si platim ked som na SK. Kedysi som predplacal rusku NTV+ paket bazovyj a sport, neskor polsku NC+ aj CZ+SK Skylink...Teraz mam CAM s kartou Tivusat, som abonentom Digi Slovakia a pochopitelne Plustelky. Ohladne sportu, vidim v TV co chcem...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31no dobre sport v tv aj ja sledujem ten co ma bavi a chcem ho vidiet nechapem ale tvoje nerealne uvahy o Premier sporte na Plustelke viac ved to je uplny nonsens nehnevaj sa ako ta mohlo nieco take vobec napadnut |
vlado 07
![]() |
|
@baltikA ty si ktorý zo znovuzrodených blacklistových nickov, hmm??? Jedno viem určite, t.j. že si jedným z tých rypákov, ktorí sa za každú cenu (aj za cenu blacklistu) snažia iným podsúvať a presadzovať svoje názory. Čiže o tom kto tu je tu trollom by sa dalo debatovať veľmi dlho, ale trollovanie nieje predmetom tejto debaty.Takže buď sa drž témy, alebo zalez tam, odkiaľ si vyliezol! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTy si alebo towercomom platený trol, alebo naivný nadšenec pozemného vysielania. To aj doma všetkým naokolo rozprávaš, že chytáš plustelku? Aj za silného dažďa, vetra a metelice. To musia mať z teba radosť. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 MUX1 - SKAdmin, prečo dovolíš takéto trápne a dehonestujúce diskusie tohto fóra. Máš možnosť, tak konaj. Každému, kto druhého len trocha strápni, daj banán alebo ho šupni na black list. Už tu niet dobrej rady, len samé urážky, čo je tvoje odzrkadlením tvojej nečinnosti. Hnevá ma to, preto sa v poslednej dobe ani nezapájam do diskusie. Ak tak urobia aj ostatní, dopadneš ako na konkurenčom webe. A môžeš to zabaliť. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@vlado 07mna by ani nenapadlo, ze premier sport hd bude v portfoliu plustelky. Je to vsak poziadavka uzivatelov pay-tv plustelka. Ci vsak takato poziadavka bude realizovana v pakete plustelka viac, je velmi otazne. Nakolko portfolio plustelky je stabilizovane a do urcitej miery nemenne.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31jedna vec je nerealna poziadavka uzivatelov uplnych laikov a druha vec este nerealnejsia by bola zo strany Towercomu o co sa ucite ani nepokusali a ich stabilizovane portfolio moze ist kludne do "haja" prajem pekny den |
vlado 07
![]() |
|
@bohus31len dodam:neviem preco sa vobec o takejto absurdite na tomto fore bavime ... |
vlado 07
![]() |
|
RE: DVB-T2 MUX1 - SKSamozrejme ja by som taktiež privítal obohatenie Plustelky/Plustelky Viac o nový/-vé program/-my, ale tiež pochybujem, že by Towercom zaradil Premier Sport! To je podľa mňa iba ak, tak utópia.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: DVB-T2 MUX1 - SKNo ako na nalakanie ľudí do dvb-t to by nebol zlý nápad pre towecom ten Premiér Sport![]() Ale iba v HD ![]() |
Beveačko
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 217 |
![]() |
|
![]() |