Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

X96 mini scrollovanie

Ma niekto skusenosti ako scrollovat v x96 mini v aplikacii magio go, pokial je zapnuty cely tv program? S origo dialkovym mi to nefunguje (sipky hore/dole resp. mod mys). Ta aplikacia je zjavne robena pre tablet a mobil.

branok
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: X96 mini scrollovanie

Na to slúži myška bez káblov.

Karner
Registrace: 3/2010

Niektorín trolovia to predávajú alebo propagujú ako boxy pre magio go.Potom to tak končí.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

Dakujem. Rozbehal som to aj s Cetusplay dialkovym ovladanim/mysou na mobile. Musim povedat, ze za tie 2 dni, co sa s tym hram, som pozitivne prekvapeny, co ta krabicka dokaze. Funkciami, podporou apk aj obrazom.
Samozrejme ak chce niekto uzavrety system pre magio go s prepinanim ako na klasickom tv, tak treba kupit box z telekomu. Vsetko ma pre a proti.

branok

telekom uz ten ich tv box dlhe mesice nema a je to len jednoucelovy box bez dalsich funkcii takze skor proti
mna by zaujimalo ako hodnotis kvalitu obrazu na fotbalovych kanaloch

vlado 07
Registrace: 8/2016

@branok

Chcem porovnať aplikáciu Cetusplay s myškou, preto som ju nainštaloval do nového telefónu Samsung. Na obrazovke tv som povolil ladenie USB. Čo mám ešte urobiť, aby aplikácia fungovala? Nainštalovať ju aj do X96 mini, ktorý mám pripojený k tv?

Karner

@vlado 07

Len vcera vecer sa mi podarilo ten box unrootnut. Este som nepozeral cely zapas PL. Nejake zostrihy co som videl vyzerali slusne. Ale jeden vikend budem potrebovat, aby som to mohol riadne zhodnit. Nie je to ako cez Sat, ale zatial je ten obraz nad moje ocakavania. Neviem aky obraz ma ich origo box.

branok

@Karner

Treba nainstalovat cetusplay plugin aj na tv boxe aby sa to dparovalo. Chvilku som s tym laboroval. Ale to ovladanie funguje slusne. Urcite to posuvanie nie je tak smooth ako s ir mysou, ale ide to v rezime mys. V rezime touchpad to prekvapivo nejde.

branok

@branok

Vyskúšal som ovládanie s cetusplay a zistil som, že je oveľa pomalšie oproti myške. Nedá sa s ním rýchlo rolovať na viac ako 10 staníc. Potom sa mi to zaseklo a bol problém sa dostať nižšie. Čo v takom prípade robíš?

Karner

@Karner

Mne sa to nezaseklo zatial. Pozri, ci nie si v rezime oblubenych stanic (vlavo hore). Tych je len zopar a je mozne, ze si uz dole. Mys alebo airmouse je urcite lepsie riesenie. Som na chate a nemam nic ine ako mobil po ruke, takze zatial mi to takto staci.

branok

Inac najkrajsia vec na tom cetusplay je keyboard. Ten je vyborny.

branok

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra