Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2 TV na síti =5G=

Zdravím kolegy, sonduji,zda nemá někdo zkušenost s tím jejich novým marketingovým řešením 5G.Dočetl jsem se, že to běží někde okolo 3,7 GHz a je to jakési "vylepšené" LTE - nepodstatné.Podstatné je,zda to vůbec "jede",resp. ,zda někdo s tím využívá případně i O2 TV.Na lince jsem se dozvěděl: instalace s modemem/anténou 4 700,- Kč, při vázanosti 24 měsíců ,cca 650,- Kč/měs internet až 250 Mbps :laughing: a 299,- Kč/měsíc základní balík - rovněž nepodstatné.Podstatné by bylo,kdyby to fungovalo s ojedinělými výpadky (aspoň 50 Mbps), po dobu delší,než lze odstoupit od smlouvy bez sankcí (tj.14 dní). :)) Mám jejich drát a není den,aby nevypadl internet (7h ráno, 12h ,19h ...), sem tam (ojediněle), vypadne i IPTV.Tomu, kdo je v dosahu drátu, tuto službu (možná prozatím) neposkytnou.Díky.

hdpe
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

5G - NET+O2TV

Taktéž mě zajímá ta jejich 5G sít.(Internet + O2TV). Moc lidí to asi nemá, z mé lokality LBC. Šel bych do toho protože pevný internet mám s o2tv přes VDSL něco kolem 23mB/sec . Víc mě nedovolí kvůli stabilitě TV obrazu.

Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB

lipagamb
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra