![]() |
|
soubor s programy do DremeditoruNemá někdo tip, kde se dá stáhnout txt soubor s programy např AStra 19,2? Tak abych ho naimportoval do přehledu a nemusel ladit.A pak jen už si v dreameditoru setřídil dle potřeb? |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: soubor s programy do DremeditoruNejlepší řešení je nechat tu Astru (a jiné) proladit, pak stáhnout do dremaboxeditoru a vybrat si to, co cheš koukat do přehledů.Settingů je na webu stovky, ale budou udělané rpo někoho jiného, s jinými družicemi, s jinými kartami pro oprávnění, s jinými zájmy. Tady najdeš v sekci Přehledy nahoře vlevo položku Generátor XML která udělá to, co požaduješ. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: soubor s programy do Dremeditorujj,ale ten XML neobsahuje názvy programů.. Jde mi o to někde najít txt soubor všch programů včetně názvů pro import do editoru a tam už si bouqet vytvořím sám jak potřebuju.. |
lubos32
![]() |
|
@lubos32Toto si od Antonína pochopiL?"Nejlepší řešení je nechat tu Astru (a jiné) proladit, pak stáhnout do dremaboxeditoru a vybrat si to, co cheš koukat do přehledů." 5 minútová robota T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
RE: soubor s programy do Dremeditorusamo, že pochopil,ale přijímač ladím známému, který bydlí jinde a chtěl jsem mu přednastavit alespoň nějaký základ dle jeho požadavků,abych tam nemusel u něj zdlouhavě ladit a třídit.Já mám u sebe na střeše parabolu na 0,1W, tak se mi kvůli tomu nechce přetáčet. Proto byl ten dotaz na soubor txt. |
lubos32
![]() |
|
soubordej si do vyhledavače: likra-settings a na prvním odkazu po zaregistrování si to můžeš stáhnout.. |
kusma
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: soubor s programy do DremeditoruLikra je dobré řešení zadání pro přijímač, který je jinde. Vymažeš všechny přebytečné družice a je to. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@kusmajj díky.. to je přesně to co jsem hledal... |
lubos32
![]() |
|
RE: soubor s programy do Dremeditoruv haniball..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: soubor s programy do DremeditoruNo, co vím, tak v Dreamboxu mi to při ladění Astry 19.2°E v Gemini nabízelo přímo stažení settingu. Pro 23.5°E ne, ten se musel stáhnout.Ale, jak tu už bylo popsáno, nejjednodušší je naladit satelit (jde dělat i na dálku přes webové rozhraní), pak připojit (zase na dálku) Dream Edit, během chviličky nastavit programy v buketu jak potřebuješ a je to. V životě jsem žádný setting nestahoval a nepotřeboval. To ladění zase tak dlouho netrvá. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
orHoro..asi by jsi si měl pořádně přečíst o čem lubos32 vlastně píše |
kusma
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
![]() |