Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TESLA MediaBox QX4 Skylink Zkušenosti - (Nové)

Pokračování vlákna - Tesla Mediabox QX4.

hranicecz
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TESLA MediaBox QX4 Skylink Zkušenosti - (N...

Rád bych se zeptal, zda se dá nějak nastavit, aby kanály přesunuté do složky (oblíbené), se po vypnutí boxu znovu načetly. Po vypnutí se mi vždy objeví původní nastavení. Zkouším založit pokračující téma. To původní už nejde komentovat, nevím proč po tak krátké době. Díky.

hranicecz

maradona

stáhni si app z google play a přihlas tu sk kartu,budeš mít dvě apky,jednu cz a druhou sk,navíc ta apka z google chodí líp na špatným netu,jen blikne obraz a přepne si qualitu,ta vestavěná na blbým netu se sekne a čekáš minutu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@hranicecz

na ten net možná repeeter

pierrepetr

@pierrepetr

ok...vdaka ...takže klasika aj tam cez dve apky .... Rv dal som do TV M7 next kartu a nastavil som v Skylink Live menu v tv net + satelit a už mám CZ aj SK v jednom buketu .... R^ takže je šum a fuk akú apku použijem ....... R^ takže ide satelit a net spolu v TV .... :))) konečne som to našiel ....

maradona
Registrace: 8/2018

Sorry, ale nevím co to znamená repeeter.

hranicecz

Tesla

Nevíte někdo prosím, jak v tomto boxu seřadit programy? Koupil jsem ho klukovi do pokoje, a chtěl by mít pohádkové pohromadě ve předu.

vencca3
Registrace: 2/2011

@hranicecz

sory překlep repeater

https://www.zbozi.cz/hledani/?q=repeater%20wifi#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=products-opesBB&utm_ab=1479%2F1&utm_term=repeater%20wifi

pierrepetr

pierrepetr - Dík za info, něco zkusím.

hranicecz

vencca3 - Zmáčknout v aplikaci Menu, najet dolů na Můj Účet, najet na Oblíbené, tam si vytvoř nový seznam a do něj přidej všechno co potřebuješ. Seřadit to potom jde, kdykoli najedeš na kanál a zmáčknout Ok. Pak už jen posouváš. Akorát když to vypnou, tak se tam znovu objeví původní seznam. Musí se přes žluté tlačítko znovu nastavit to vlastní nastavení. Zatím nevím zda to nějak jde nastavit.

hranicecz

Kluci, poprosil bych o vaší zkušenost. Než vyřeším můj problém z lepším připojením k síti, nedal by někdo názor, do jaké míry je kvalita srovnatelná se sledováním kanálů ze Satelitu. Aktuálně s toho žďímu maximálně 7mb, ale měl bych mít 20mb. Takže nevím zda se to zlepší, nebo ne. Díky.

hranicecz

Nemáte někdo zkušenosti s - Strong Repeater 750 dvoupásmo. Je to nějak hodně znát, tyhle Repeater opakovače. Nevím jaký koupit. A jaká by byla zapotřebí ta přenosová rychlost. Sorry, vím že to je dost otázek, ale rád bych koupil něco dobře fungující. Díky.

hranicecz

@hranicecz

Pokud je síť nějaká, tak pomocí repeateru se určitě nezlepší

matchboxx
Registrace: 9/2012

Tak dík. Ten signál mám asi tak na 70 %. Vše jako Ps4, Ps3, Tv atd. jdou dostatečně. Akorát tahle malá potvora dost zaostává. Už jsem objednal Repeater, tak uvidím.

hranicecz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra