![]() |
|
Nová TV s Skylink LIVE TVAhoj,chci koupit novou TV do ložnice,stačí 80 cm, není tam možnost tahat koax, je to po rekonstrukci.Zásuvku s vystupama na dvbt a sat mám v obyváku. Mám zaplacený Skylink balíček Kombia chtěl bych to rozjet přes net v ložnici mám dotáhnutý kabel a routr,Čili potřebuji poradit s koupí telky kde mi pojede Skylink LIVE TV.Mám rychlý net možnost připojení jak kabelem tak vifi, nechci platit za kartu next ale využít ten live tv od Sky.Chtěl jsem tuhle, Panasonic TX-32FS503E, pojede mi to? nvrhněte mi nějaké TV.Díky. |
ekr1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVPanasonic neumí Skylink LiveVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVMaji to zprovoznit,sliboval Glisnik,ale zatim to testuji.Tak že možna v záři nebo letos,doufám.Mam panasonik ,tak že taky čekam.Méně znamé značky to maji a my nic.Trpělivost,nebo jinou tv. |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
@ekr1tady máš link na nějaké info:https://www.lupa.cz/aktuality/aplikace-skylink-live-tv-se-rozsirila-do-dalsich-chytrych-televizoru/ snad bude redakce a moderátoři ohleduplní a nesmažou to.děkuji... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Live TVVím že to umí jen některé televize četl jsem to na webu SKY,citujiNa vybraných chytrých televizích přes aplikaci Skylink Live TV* * LG TV s Web OS 3.0 a vyšší, Samsung TV rok výroby 2015 a novější s OS Tizen, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai a Orava na platformě MB211 a MB130. Jen bych chtl nějaké vyjádření někoho kdo to takto provozuje. Na toho panáka jsem sy asi najivně myslel že jen doinstaluji apku a pojede to .Ale nebráním se nějaké lg nebo samsungu, jde mi jen o velikost max těch 80 cm,a sítový kabel a vifi.cena řekněme do 10 tisíc. |
ekr1
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVOtazka casu kdy i ten Skylink live bude spoplatnen.Az bude dostatecny pocet ovecek rozbehne se stejna peripetie, jaka byla u zavedeni SP.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
Nová TV s Skylink LIVE TVzáklad je android tv, nie nejaký hlúpy smart. 80cm je do 200€. kúpili sme dcére a funguje bez výpadkov, tak ako to p. glissník sľuboval. zastavenie, vrátenie sa na začiatok, ... , pripojenie pevný internet LTE (nie O2), |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
live tvPřímo u této telky Finlux píšou e má Sky.LIVE TVhttps://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-62-82-cm/hyundai-flr-32ts439-smart?src=bestsellers |
ekr1
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVjsem trubka píšu finlux a odkaz dám na hiundé |
ekr1
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVZeptej se pierrepetra ten má přes Finluxy přehled. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@jjery...ano,ale bývá tady až v noci a SZ nemá..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
skylink live tvkúp LG, hocake s webos 3.0 svokre na ňom skylink ide a ja mám philips 55pus6561(pôjde v hocakom philips po roku 2017)a v ňom mi to tiež ide len som si aplikáciu musel stiahnuť v pc cez google play a cez usb kľúč nainštalovať do tv a ide spoľahlivo len musím niektoré úkony robiť s myšou napojenou cez kábel do tv. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
LG TVJa mam dve LG a som spokojny!Jednu v spalni a jednu v obyvacke! |
Maromh
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVna panasonic ti to nepojede, jedine na SONY s androidem, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@ekr1Ak máš v TV Android, alebo si kúp Android box a musí Tí to šlapať cez KodiNa youtube máš návod. Je to jednoduché. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
@ekr1Kúp si telku z anroidom a nainštaluj si tam Kodi ako som ti radil, alebo priamo apku Skylink Live cez Google Play. Ak má ten Panasonic systém Android tak Tí to určite pôjde. Ak je to iba Smart TV tak si zisti či má v sebe apku Skylink Live.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVneni to android tv a nema tu appku,bohuzel,zkousel jsem do panasonicu horizongo jenze to tam nenacpu, |
kristian1
![]() |
|
@ekr1CZ fonu alebo tabletu cez chrome cast na akúkoľvek tv |
lza
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVMas len dve moznosti - bud si kupis telku, co Skylink Live podporuje, alebo svoj vysneny TV bez tejto moznosti doplnis o android box. Ak nechces nic instalovat, je v predaji maly box rovno s instalovanym skylink live. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVSony nejede zatím.Zatim testuji Sony a Panasonic. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 643 |
![]() |
|
skylink live tvPrávě proto jsem dal odkaz tady na tu TVhttps://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-62-82-cm/hyundai-flr-32ts439-smart?src=bestsellers píšou že má v sobě skylink live TV poprosím o jiné návrhy televizí od vás. Mám možnost přímu v místě (ložnice) je router a tím pádem i rj45 konec kde ta telka bude., Jinou kabeláž tam nedostanu, ani dvbt ani sat na oboje mám zásuvku v obývaku kde mám starého panáka plazmu a sat AB Cryptobox 752HD combo s kartou SKY a balíčkem kombi,s kterého živím toho stařičkého panáka, který má super obraz.Proto chci jet V ložnici na nové telce jen internetové LIVE TV, keré se mi nabízí k tomu balíčku Kombi. |
ekr1
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVSONY je android a tam si vlezes primo do skylinklive nebo horizongo nebo digi2gonejlepe 8 a 9 rada |
kristian1
![]() |
|
finlux modelycca rok z5 všechny jedou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
finluxTahle se mi líbí https://shop.atoselektro.cz/finlux-32ffc5760_d243870.html |
ekr1
![]() |
|
@ekr1niečo podobné mám, ale 24-ku .....Skylink Live ide na tom bez problémov ...![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonaZeptám se trochu laicky , pojedem mi to live tv na ttelce jen s připojeným kabelem na net mám balíček kombi zaplacený |
ekr1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |