Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Nová TV s Skylink LIVE TV

Ahoj,chci koupit novou TV do ložnice,stačí 80 cm, není tam možnost tahat koax, je to po rekonstrukci.Zásuvku s vystupama na dvbt a sat mám v obyváku. Mám zaplacený Skylink balíček Kombia chtěl bych to rozjet přes net v ložnici mám dotáhnutý kabel a routr,Čili potřebuji poradit s koupí telky kde mi pojede Skylink LIVE TV.Mám rychlý net možnost připojení jak kabelem tak vifi, nechci platit za kartu next ale využít ten live tv od Sky.Chtěl jsem tuhle, Panasonic TX-32FS503E, pojede mi to? nvrhněte mi nějaké TV.
Díky.

ekr1
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová TV s Skylink LIVE TV

to prave zalezi na tom jestli ta tv ma android nebo primo tu aplikaci v sobe, bez androidu nebo aplikace to tam pouze přes web nevleze.

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

přímo u toho finluxu píšou že má sky.live tv

ekr1

@ekr1

mne to ide bez problémov ...lan aj wifi ,ale kábel je istota... ak máš sk aj cz tak cez dve apki ...ale už nie som si istý či je možnosť použiť satelit + live cez net spolu .....ako to je u samsungu.... R^ ale ty to asi nepotrebuješ .... mám tú TV v nemecku ,ked sa vrátim s dovolenky tak to tam mrknem.... :)))

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

Díky,já budu mít právě tuto telku finlux v ložnici kde je jen lan a wifi, v obyváku mám sat s kartou kde mám balíček Kombi a provozuji to na panasoniku, takže v obýváku je sat živený se společné antény který je combo, čili i pozemák.No a v té ložnici jsem chtěl využít ten sky. live tv po netu když tam nemám a nechci žádné jiné kabely než ten net čili lan a wifi.

ekr1

finlux

žádný kličky a háčky,za málo peněz dobrá muzika

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Kterýkoli nový Samsung v pohodě

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

@miky

jo ale těm to zlobí

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Už ne už je to ok.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

live tv

Takže finlux koupen napojen na net kabelem a sky.live tv jede super.Jen bych teď potřeboval rozjet filmbox live, ale na to založím samostatné téma.Díky všem kteří jste přispěli radou a poznatky a díky za toto forum. R^

ekr1
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra