![]() |
|
Nová TV s Skylink LIVE TVAhoj,chci koupit novou TV do ložnice,stačí 80 cm, není tam možnost tahat koax, je to po rekonstrukci.Zásuvku s vystupama na dvbt a sat mám v obyváku. Mám zaplacený Skylink balíček Kombia chtěl bych to rozjet přes net v ložnici mám dotáhnutý kabel a routr,Čili potřebuji poradit s koupí telky kde mi pojede Skylink LIVE TV.Mám rychlý net možnost připojení jak kabelem tak vifi, nechci platit za kartu next ale využít ten live tv od Sky.Chtěl jsem tuhle, Panasonic TX-32FS503E, pojede mi to? nvrhněte mi nějaké TV.Díky. |
ekr1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVto prave zalezi na tom jestli ta tv ma android nebo primo tu aplikaci v sobe, bez androidu nebo aplikace to tam pouze přes web nevleze. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1přímo u toho finluxu píšou že má sky.live tv |
ekr1
![]() |
|
@ekr1mne to ide bez problémov ...lan aj wifi ,ale kábel je istota... ak máš sk aj cz tak cez dve apki ...ale už nie som si istý či je možnosť použiť satelit + live cez net spolu .....ako to je u samsungu....![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@maradonaDíky,já budu mít právě tuto telku finlux v ložnici kde je jen lan a wifi, v obyváku mám sat s kartou kde mám balíček Kombi a provozuji to na panasoniku, takže v obýváku je sat živený se společné antény který je combo, čili i pozemák.No a v té ložnici jsem chtěl využít ten sky. live tv po netu když tam nemám a nechci žádné jiné kabely než ten net čili lan a wifi. |
ekr1
![]() |
|
finluxžádný kličky a háčky,za málo peněz dobrá muzika |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVKterýkoli nový Samsung v pohoděVU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@mikyjo ale těm to zlobí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Nová TV s Skylink LIVE TVUž ne už je to ok.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
live tvTakže finlux koupen napojen na net kabelem a sky.live tv jede super.Jen bych teď potřeboval rozjet filmbox live, ale na to založím samostatné téma.Díky všem kteří jste přispěli radou a poznatky a díky za toto forum.![]() |
ekr1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |