![]() |
|
ČT zase zabodovalaChata na prodej.ČT zase vyhodila penize za takový škvar. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@mikuPřesně, ihned jsem přepnul na Show Jiřího Ovčáčka a hned bylo o zábavu postaráno![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 109 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaJá přepnul na postel,a to bylo to nejlepší co jsem mohl udělat-hezky jsem se vyspal![]() ![]() |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaPozor,ČT sponzoruje film Havel,to bude teprve škvár!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoTo si jistě všichni sluníčkáři, pravdoláskaři a havloidi přijdou na své.![]() ![]() ![]() |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaA setkání zástupců lidu...koukejte na Barrandov a Joj Family a máte klid...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaJe to marny, je to marny je to marny ..... ako RTVS.![]() ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@hamasNo jo, blbšolidi zase někdo vypustil z klece![]() |
William cz
![]() |
|
Wiliam czTak šup šup a koukat na film Havel at si zas můžete zacinkat klíčema.![]() ![]() ![]() |
hamas
![]() |
|
re reKoukám, že většina tady by měla místo rodnýho listu, dostat omluvný dopis z továrny na výrobu kondomů!!![]() ![]() ![]() |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaVolby jsou dokonalý obrázek české kotliny a moravského úvalu. Navaluje se vám? Není divu. Většina lidí má podprůměrný intelekt, to je prostý fakt, hubí je jenom války (a průsery) - bohužel. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaTo mas pravdu, zase sa vratili osypky-spalnicky lebo zopar liberalnych bezmozgov odmieta ockovat deti, holt vyvoj nezastavis....![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaa pak s takovymhle materiálem něco tvor a buduj, to je fakt elita, 70% ceska jsou levicaci, a podle toho to tady taky tak vypada po tech 30ti letech, Babis jim slibil praci ale neslibil jim peníze a oni mu to stále zerou, dnesni rozhodnuti zalobce ani nekomentuju, lidicky ja jsem nevinej![]() ![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaPo hadráku jsem si myslel,že nezažiji cenzuru,propagandu,vyhrožování za názor,překopávání dějin,čtení mezi řádky,nenávist k oponentovi,kádrování,ale hlavně vládu jednoho jediného správného názoru-neomarxistického,bohužel jsem se strašně zmýlil!vracíme se zpět před 89 a tak to hezky začalo.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
kristian 1A to už ani nezabírá propaganda České televize ani demonstrace milion chvilek pro demokracii![]() ![]() ![]() |
hamas
![]() |
|
@hamasa dokonce ani sorošovy prachy na tu (70/procentní)pakáž nestačí,naopak ta narůstá![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalano nevim jestli teda zrovna ceska televize dela nejakou propagandu proti socdem a tomu janosikovi z capiho hnizda Babiskovi![]() milion chvilek me moc nezajima a narusta především extremismus |
kristian1
![]() |
|
@hamaszase lež a nenávist vítězí nad láskou,havel mě s.e,re,co ho znám zpratka bohatejch rodičů,první,co udělal,že pustil svý kámoše z krimu,stejně jako klausík,šmejdi |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@kristian1máš pravdu,ale krátkou paměť,což se nevylučuje |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaa kterou pamet mas na mysli ? 1998,1989,1968,1948,1939,1921,1918, ???az teprve nedavno jsem videl ten "slavny" Jakesuv projev, a muzu ti rict ze to byl teda frajer, naprosto presne tehdy vystihnul tu situaci.! jen by me zajímalo kde je ted ten narod ty lidi kteří tehdy nechali Jakese a spol "jako kul v plote" kam se ztratili ??? |
kristian1
![]() |
|
@pierrepetrJen připomenu Havla ,jak ho rodiče nechali hačat Heidrichovi na klíně![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaChlapi, politiku nechme politikou, ta patří na jiné stránky. Buďme rádi že se na těchto stránkách můžeme bavit o jiných věcech. |
hamas
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaHlavně že ČT vyhazuje peníze tímhle způsobem, místo aby investovala do techniky. HD přenosový vůz ČT na Moravě pořád není, a kdyby se nedomluvili s kyslíkama, tak pořád pojede fotbal v SD. A třeba alespoň o občasné 4k z ČT si můžeme nechat ještě dlouho zdát. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
KonasAle ten přenosový HD vůz už na Moravě jeden je. Pokud se nepletu tak ho má Ostravská ČT. |
hamas
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaTreba to v Europe vycistit od sorosovych rusiciek ......![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@hamasa ty šup šup do křesla bude začínat Show Jiřího Ovčáčka kde mluvčí prezidenta dělá vše možné, jen ne mluvčího prezidenta![]() Rád platím tyhle lidi... Tak nezapomeň na paštiku s chlebem ![]() |
William cz
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |