Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT zase zabodovala

Chata na prodej.ČT zase vyhodila penize za takový škvar.

miku
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@miku

Přesně, ihned jsem přepnul na Show Jiřího Ovčáčka a hned bylo o zábavu postaráno :laughing: Rv

William cz
Registrace: 10/2016

RE: ČT zase zabodovala

Já přepnul na postel,a to bylo to nejlepší co jsem mohl udělat-hezky jsem se vyspal :laughing: :laughing:

Kombi
Registrace: 10/2007

Pozor,ČT sponzoruje film Havel,to bude teprve škvár! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

To si jistě všichni sluníčkáři, pravdoláskaři a havloidi přijdou na své. :))) :))) :)))

hamas
Registrace: 10/2015

A setkání zástupců lidu...koukejte na Barrandov a Joj Family a máte klid...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Je to marny, je to marny je to marny ..... ako RTVS. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@hamas

No jo, blbšolidi zase někdo vypustil z klece :laughing:

William cz

Wiliam cz

Tak šup šup a koukat na film Havel at si zas můžete zacinkat klíčema. :laughing: :laughing: :laughing:

hamas

re re

Koukám, že většina tady by měla místo rodnýho listu, dostat omluvný dopis z továrny na výrobu kondomů!! :laughing: :laughing: :laughing:

kasi71
Registrace: 5/2008

Volby jsou dokonalý obrázek české kotliny a moravského úvalu. Navaluje se vám? Není divu. Většina lidí má podprůměrný intelekt, to je prostý fakt, hubí je jenom války (a průsery) - bohužel.

Antonín
Registrace: 8/2005

To mas pravdu, zase sa vratili osypky-spalnicky lebo zopar liberalnych bezmozgov odmieta ockovat deti, holt vyvoj nezastavis.... :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

a pak s takovymhle materiálem něco tvor a buduj, to je fakt elita, 70% ceska jsou levicaci, a podle toho to tady taky tak vypada po tech 30ti letech, Babis jim slibil praci ale neslibil jim peníze a oni mu to stále zerou, dnesni rozhodnuti zalobce ani nekomentuju, lidicky ja jsem nevinej :))) a ten rudy gentleman na Hrade to tahne na vychod, fakt skvely vyhlidky, tak uz mame co jsme chteli ..... :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

Po hadráku jsem si myslel,že nezažiji cenzuru,propagandu,vyhrožování za názor,překopávání dějin,čtení mezi řádky,nenávist k oponentovi,kádrování,ale hlavně vládu jednoho jediného správného názoru-neomarxistického,bohužel jsem se strašně zmýlil!vracíme se zpět před 89 a tak to hezky začalo. :-/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

kristian 1

A to už ani nezabírá propaganda České televize ani demonstrace milion chvilek pro demokracii :laughing: :laughing: :laughing:

hamas

@hamas

a dokonce ani sorošovy prachy na tu (70/procentní)pakáž nestačí,naopak ta narůstá :))) :))) :))) .A k tomu to klíma....

korkoran
Registrace: 10/2006

no nevim jestli teda zrovna ceska televize dela nejakou propagandu proti socdem a tomu janosikovi z capiho hnizda Babiskovi :)))
milion chvilek me moc nezajima
a narusta především extremismus

kristian1

@hamas

zase lež a nenávist vítězí nad láskou,havel mě s.e,re,co ho znám zpratka bohatejch rodičů,první,co udělal,že pustil svý kámoše z krimu,stejně jako klausík,šmejdi

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@kristian1

máš pravdu,ale krátkou paměť,což se nevylučuje

pierrepetr
Registrace: 5/2006

a kterou pamet mas na mysli ? 1998,1989,1968,1948,1939,1921,1918, ???
az teprve nedavno jsem videl ten "slavny" Jakesuv projev, a muzu ti rict ze to byl teda frajer, naprosto presne tehdy vystihnul tu situaci.!
jen by me zajímalo kde je ted ten narod ty lidi kteří tehdy nechali Jakese a spol "jako kul v plote" kam se ztratili ???

kristian1

@pierrepetr

Jen připomenu Havla ,jak ho rodiče nechali hačat Heidrichovi na klíně :lookaround:

korkoran
Registrace: 10/2006

Chlapi, politiku nechme politikou, ta patří na jiné stránky. Buďme rádi že se na těchto stránkách můžeme bavit o jiných věcech.

hamas

Hlavně že ČT vyhazuje peníze tímhle způsobem, místo aby investovala do techniky. HD přenosový vůz ČT na Moravě pořád není, a kdyby se nedomluvili s kyslíkama, tak pořád pojede fotbal v SD. A třeba alespoň o občasné 4k z ČT si můžeme nechat ještě dlouho zdát.

konas
Registrace: 12/2014

Konas

Ale ten přenosový HD vůz už na Moravě jeden je. Pokud se nepletu tak ho má Ostravská ČT.

hamas

Treba to v Europe vycistit od sorosovych rusiciek ...... :laughing: :laughing: :laughing: to je zaujimave teraz oni rusia tych co maju iny nazor, nie je to sranda? Ti co chcu pravdu,lasku a spravodlivost. :))) Ale uz im staci ked mozu cestovat. :bomb: :bomb: :bomb:

liquere

@hamas

a ty šup šup do křesla bude začínat Show Jiřího Ovčáčka kde mluvčí prezidenta dělá vše možné, jen ne mluvčího prezidenta ;)
Rád platím tyhle lidi...

Tak nezapomeň na paštiku s chlebem :laughing:

William cz
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra