![]() |
|
ČT zase zabodovalaChata na prodej.ČT zase vyhodila penize za takový škvar. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@hamasZajímavý jak tu píšeš "politiku nechme politikou", přitom ty si s ní začal jako první![]() Nehorázně si se**š do pusy ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 109 |
![]() |
|
RE: ČT zase zabodovalaVadí mi politické žvásty,protože např,když jsme za komančů kreslili (jako mladíci) vlajky USA, VB a Hippies znak, byli jsme tehdy (zaplaťpánbůh),jen řádně dojebáni a ohodnoceni nedostatečně.Když dnes (demokraticky,čestně , sportovně a stavovsky), napíši, že Afrika se do Evropy patrně nevejde, jsem "zablokován" na furt.![]() ![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
William czTy budeš asi jeden z těch uplánků co dělá kompars na václaváku za 500 korun, co!? Jinak tady pláčeš na špatným hrobě, tak utři si nosánek a raději jdi k dalším volbám jinak se ta vaše havloidni lúza za chvíli ani nedostane do parlamentu. A jinak Soukup ani Babiš mě nezajímá a lepšolidi už vůbec ne. |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
Pravda a láskak penězům u nás zvítězila!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@hamasLůza jako ty která volí SPD a podobné neonaci*tické strany by se měla jít zahrabat.Jsi tu všem pro smích, tak si dej Tomia na auto a buď dobrej ![]() |
William cz
![]() |
|
Už dost!Zníš fakt jako nerozhodný volič o-dé-es a es-pé-dé.A už dost politiky, tady se mají řešit jiné věci ![]() |
William cz
![]() |
|
@William czjako občas to nevadí,alespoň víme,co je kdo zač |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
William czJinak kolego, já jsem reagoval na komentář Spyka, nikoliv tvůj, ale potrefená husa... |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 230 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |