![]() |
|
OSCAM 2 přijímačeAhoj,nedávno jsem koupil přijímač Octagon SF8008 a nastavuji OSCAM. Dále mám přijímač Openboxem AS4K PRO (android), kde už OSCAM mám nastavený. Otázka zní, zda mohu soubory oscam.server a oscam.conf překopírovat z Openboxu do Octagonu. Jestli pak bude OSCAM fungovat. díky za odpovědi, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
![]() |
|
RE: OSCAM 2 přijímačeAk myslíš len config tak ano |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
JimmyMozna pozmenit boxtype, port nebo IP adresu, ale jinak by nemel byt problem.Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: OSCAM 2 přijímačedíky chlapi, JimmyVždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: OSCAM 2 přijímačeNevím, co s tím oscamem děláš, ale pokud mají fungovat oba přijímače na jednou, a pokud někde sdílíš kartu, tak ty karetní servery nemají většinou moc rády jednou placený account použitý dvakrát. Některé reagují i dost prudce.V oscam.server user a password většinou nemohou být stejné...ale samozřejmě to závisí na tom, co a kam vlastně tím oscamem tvoříš. Můžeš mít třeba svůj server, to já nevím. (Ale to by ses asi neptal...) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
AntonínNa hlavní televizi je Openbox většinou vypnutý, jedeme na O2-TV. Ten Octagon mám ve svém pokoji a pouštím ho, když je nějaký fotbal (což manželku nezajímá). Takže by se neměl stát současný provoz.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: OSCAM 2 přijímačePak by metoda - nainstalovat oscam, najít konfigurační soubory a přepsat je, měla fungovat. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: OSCAM 2 přijímačeO.K. uvidím jak to pojede![]() Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: OSCAM 2 přijímačejen tak je okopirovat muzes leda mezi klientama, ale server potrebuje trochu jiny nastaveni a je treba si dat pozor na to, ze pri ice v irdetu musi na kartu prijit prvne EMM jednou za X hodin, jinak se nic dit nebude :) to jen kuli tomu, ze pises ze to moc nepouzivasDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |