Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Philips 7304 series - akce

Pánové, je zde nějaký blázen, který si pořídil tuto bednu v 55 a více palcích za dobrou cenu v právě probíhající akci? Měla by to být jen 50Hz, ale viděl jsem na tom asi 3 minuty basket z DVBT2 a je to v tom případě první bedna u které mé citlivé oko nepoznalo, že to není 100Hz. Více jsem bohužel neměl čas. Díky.

bretah
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@ožgera

Ambilight - Okolní podsvícení...
Unikátní technologie Ambilight společnosti Philips rozšiřuje obrazovku až za její rámeček. Na třech stranách televizoru jsou zabudovány diody, které vyzařují světlo na stěnu v závislosti na aktuálně probíhajícím ději na obrazovce. Obraz tak vyplňuje celý váš obývací pokoj a ze sledování se stává mnohem intenzivnější zážitek.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: Philips 7304 series - akce

Tak podle diskuze má 65 palcovka VA panel + zde první dojmy o této řadě:

https://hdtvpolska.com/telewizor-dla-kazdego-philips-performance-pus7304-pus7334-pierwsze-wrazenia/

Philips PUS7504

https://hdtvpolska.com/testujemy-philips-pus7504-doskonaly-dzwiek-i-ambilight/

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Tak bednu (55 palců) jsem včera nastavoval v rodině a jsem mile překvapen. Na to, že je to 50Hz, tak je to první bedna, u které jsem to nepoznal. Sporty naprosto parádní a za tu cenu není co řešit. V tomto případě se přecházelo ze staré dobré HD plazmy Panasonic 42px80, obraz z DVBT2 výborný jen z ČT multiplexu, ale to nepíšu asi nic nového. Jinak je to krmeno přes VU Zero 4K (DigiTV) a O2TV set top box, prubnul jsem i tradičně polskou NC+ a tam je to obrázek jak víno, hlavně na Polsat Premium kanálech s Ligou Mistrů.

bretah

tak at slouzi !!! ja mam podobnou konfiguraci 2 roky a dneska bych sel uz do 65 :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Jděte do 75

Cenová hladina velkých obrazovek se rychle snižuje. 75 palců není pouze pro zbohatlíky. Domácí kino s kvalitou obrazu lepší než v kině, kde je obraz rozmazán optikou.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

bretah

Ta 55 ale není sedmičková řada, nebo ano?

hrnek
Registrace: 2/2009

@hrnek

Proč by neměla být?

bretah
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra