![]() |
|
Prijemne zmeny na 15W DAD kanalech15W12589 H 3399 Nevim, jak je to dlouho, ale vsiml jsem si rozliseni 720x480 a dokonce (uz) jedou 16:9! Ted je sice cerna obrazovka, ale zmena urcite k lepsimu!! ![]() ...I ID se po letech lehce zmenilo. DAD 4-FT 11 DAD 5-FT 12 Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: Prijemne zmeny na 15W DAD kanalechminulý víkend to bylo ještě postaru..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
RE: Prijemne zmeny na 15W DAD kanalechVysila se tam v noci jeste neco pravidelne? Pred skoro 20 lety tam bylo rusno, NBC kazdou noc, vyjimecne i jiny TV stanice. Dnes v dobe rychlyho internetu nic zajimavyho, ale tenkrat to byl jedinej zdroj US TV. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
drhansZhruba mesic zpatky, mozna ani ne, na jednom DAD kanalu bezelo 24h nekolik dni americka verze CNBC. Jinak casto na jednom z nich bezi americka verze MSNBC, ted uz sakra vyjimecne tam pusti NBC a to spis jenom behem Premier League, F1, golfu nebo dostihu. Parkrat jsem tam videl i X Factor. Casy, kdy tam behel pravidelne Jimmy Fallon jsou uz taky pryc. Jeste je celkem dobry ze zvedavosti sledovat cteci zarizeni, to jsem tam uz videl nekolikrat a kdyz na druhym DAD kanalu bezi zrovna MSNBC, daji se zkombinovat PIDy a nechat Video PID cteciho zarizeni a Audio PID vysilani MSNBC.Kdyz uz tak vzpominame, tak bylo dobre sledovat NBC feed na 21.6E. Byl to taky nonstop feed a tam bezel pravidelne Jimmy Fallon i po smrti Arqiva pravidelneho feedu na 7E. ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
NBC prave ted na obou!Prave ted tam bezi NBC! Obraz (a snad i zvuk) je urcite lepsi! Oproti 480x480 je to sakra rozdil... Na prvni pohled tam bezi neco jako americka verze Ulice a Esmeraldy dohromady...![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
![]() |