Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Festival v Benátkách, záverečný ceremoniál

Pro ty, kdo mají možnost příjmu - zítra, program Rai Movie: 18:45 - 20:20 , Závěrečný ceremoniál 76. ročníku filmového festivalu v Benátkách. http://www.rai.it/raimovie/

jn68
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

Nabarvené ptáče

Mimochodem, gratuluji Václavu Marhoulovi k velkému úspěchu filmu. A také ČT která film koprodukovala. Dostat se na tak velký festival jako je ten benátský není jednoduché a už vůbec ne sklidit tak velký úspěch. v italských médiích se píše, že ČR nikdy v Benátkách neměla tak velký úspěch jako nyní.

A když už jsi dal tip, tak dnes večer na Rai 1 live Miss Italia.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@jn68

...jsem se díval,ale v Benátkách nad Jizerou žádný ceremoniál není...A co je to rai movie? :razz: :razz: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

nějak ti kouká sláma z bot... :)))

black13
Registrace: 6/2006

black13

Evidentně jsi nepochopil podstatu, to není sláma, ale ironie, ale to bys tady musel být častějc. Francek používá svoje "nadhazovače", aby sem propašoval aspon nějaké informace a mohl na něco reagovat, když už spáchal tu teatrální "sebevraždu" tady na foru...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

.... bingo ....

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Festival v Benátkách, záverečný ceremoniál

A je tu víkend a je tu zase jeden s tých nezmyselných príspevkov z talianskeho tv prostredia. To už fakt nemá ani logiku a ani úroveň. Keď tu niekto cieľavedome propaguje politiku talianofila. Myslím si, že propagovať vysielanie, programovú štruktúru inej a hlavne platenej televízie okrem tých, ktoré pôsobia oficiálne na našom česko-slovenskom trhu by mala redakcia zakázať!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: Festival v Benátkách, záverečný ceremoniál

Rai Movie je FTA na 5.0°W Eutelsat 5 West A. Proč jsem zmínil tento pořad je jasné alepoň těm, kdo jsou z ČR. Hlavně v klidu...

jn68
Registrace: 1/2017

jn68

No, dovolím si to trochu upřesnit, já jsem z ČR a jasné mi to není a ten příjem až tak úplně FTA taky není, je to "multistreamová specialitka", potřebuješ vybavení a znalosti, to aby jsme někoho nezmátli a netočil zbytečně motorem. Máš ale pravdu, že hlavně v klidu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra