Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O cssf už není zájem?

Před časem se zde probírala nedostupnost cssf. Teď, když funguje, tak ho nikdo nepoužívá?

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O cssf už není zájem?

A proč to taháš sem...? :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

ČSSF bývalo docela kvalitní phorum, takže proč tuto informaci zde netahat?Včilek sem tame kuknul...a je to ve skutku ryze československé :)) ...Lebo "Kódovacie systémy" sú po Slovensky a zvyšok po Čehůnsky.
Něch sa darí.

hdpe
Registrace: 11/2007

Mě nefunguje cssf

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006

Protože třeba MOTYL :laughing:

Registrace: 4/2017

@Pepik71

https://www.cssf.cz/www/.....skus

maros30

nejde,nevadí

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71

antonín vie o tom viac .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Interaktivní mapa dvb t -https://www.mapavysilacu.cz/mapdistance.html - vám jde?

son
Registrace: 4/2007

.. funguje v pohode aj s prihlásením..... R^

dano01
Registrace: 11/2008

Myslel jsem, že když to tady trochu popostrčím... No nic, asi je jiná doba. Vrátím se do hrobu.

Hugocz

Jasne ze je ina doba, ludi kodovanie nezaujima, teraz im uplne staci ked si pustia digisport, sadnu do kresla, daju jedno pivo a je vybavene.
Naviac v sk cz komunite nie je okrem 2 ludi nikto kto sa este aj dnes s tymito zalezitostami zaobera, nie je teda dovod pustat akekolvek info, ked nic z toho. vid ako to bolo s cryptoworksom na cssf uz aj v rokoch 2007 - 2010, naratam tam max tak 3 ludi, ktorí boli v obraze :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozef BA

To by byla parada, kdyby takove forum bylo i dnes!! To bych kontroloval kazdy den. Aspon, ze porad existuji i tech par jedincu...

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

@bobo2

tak kontroloval a sosal informace.. a neznelo by lip kdybys napsal: ! to bych i ja prilozil ruku k dilu" .. co ty na to bobo ?
ale dnes je konzumna spolocnost, kazdemu staci share od rusacka, nejake priblble archivy a neriesi sa nic.. maximalne konfiguracia oscamu ktora je uz 1 000 000x popisana na nete

kloner
Registrace: 10/2017

kloner

Ja bych mile rad prikladal ruku k dilu. Nejsem ten typ "Naval OSCam na M7 kartu!!!" Ja se snazim ucit se sam. Dekodovat EMM a ECM krucek po krucku Nagru2, Irdeto2, Viaccess 2.6, Tandberg... stahovani firmwaru pro prijimace primo ze satelitu... stahovat reportaze od agentury AP... stahovat distribucni trailery do kin (klidne i filmy, ale ty jsou zakodovane)... ze prvni Rosscrypt pouziva obycejny XOR jsem vedel driv, nez s tym prisel pan Anubis_Ir, ale to mi nikdo neuveri... zkoumani MPE streamu... Jenze na skoro vsechno se snazim prichazet sam, jelikoz tady na parabole je jenom mala hrstky lidi, kteri by se o to zajimali. To co jsem napsal jsou jednoduche veci. Jenom chtit...
...Ale stejne nechapu, co jsi tim chtel rict. Na cem pracujes ty?

Zdravím Vás!

bobo2

Ono dneska bude jednodušší pokud to má člověk pro sebe kouknout na IPTV

Registrace: 4/2017

Mě nejde o sledování TV, takže nějaké sdílení od komerčních serverů nebo IPTV mě naprosto nezajímá. Já jsem fanda satelitního příjmu a jde mi o to, co mě osobně funguje. Tak jo, napíšu to i zde. Mám kartu Tricolor CAID 2710. V modulu jede. Ale protože zásuvku pro modul v přijímači už mám obsazenou, chtěl bych ji dát na server s oscamem. Karta se rozběhne a oscam zobrazí zápisy, ale nedekóduje. Při přístupu přes síť tvrdí, že platné záznamy nemá. Nevím, kde hledat chybu, co je ještě potřeba. Pokud by se k tomu chtěl někdo vyádřit, tak prosím na cssf. Asi to bude delší, jako s HD+.

Hugocz

@bobo2

tak treba citat a hladat,a hlavne zainvestovat do HW . season loger je dnes nutnostou ako ja box a karta na system o ktory sa zaujimas.. nasledne na to treba dobry programator a nejaku tu bga stanicu apodobne spajkovacie blbiny :D

kloner

kloner

Season logger prave jeste nemam a asi si ho fakt budu muset co nejdriv poridit! R^

Zdravím Vás!

bobo2

2710

nie celkom bezny rusaci (nie komercaci) to riesia serverom v dotovanom boxe, bezny rus pichne modul s kartou alebo len kartu do ich boxu a pozera

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

Cssf padlo aj vďaka takým, akým je reinkarnovaný fogo(alias kloner, klivo, arioner, dlhe_pole... a tisíc ďalších nickov). Tento komerčák dlhé roky neprispel ničím, len znehodnocoval prácu ostatných, a teraz ide rozprávať o tom, ako "treba priložiť ruku k dielu".
Kiež by cssf vstalo z popola, neverím, že všetci zanietenci, ktorí robia aj niečo navyše, to už zabalili.

baltik
Registrace: 6/2019

Cssf padlo odchodem Shamanna, kterého někteří zbytečně provokovali. Tím netvrdím, že to nemohl ustát.

jiriN
Registrace: 3/2019

@baltik

o jakych zaniecencoch hovoris ? o somrackoch typu baltik co cakaju ze niekto nieco pohodi ? ;P :zombie:

kloner

@kloner

vrchny somrak ide niekomu hovorit ze je somrak ? :laughing: :laughing: :laughing:

ivan
Registrace: 8/2017

@ivan

ano, a ukas mi co som kde a kedy somroval ? daj jeden link..

BTW: vyzera to tu ze ko kutkovia nasli cosik u psonkokrowkozrutov a terazky im chybaju relevantne data tak supom supom jak supy vrhnut sa po forach vysomrovat to... dostanete kulovy :laughing: :laughing: ;P :zombie: :scared:

kloner

@kloner

opytaj sa svojich "arabacov" ako si im lizal rite a ked ti nedali ako si ich osieral, podobne aj poliakov ti trubka somrovacia :laughing: :laughing: :laughing:

ivan
Registrace: 8/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra