![]() |
|
O cssf už není zájem?Před časem se zde probírala nedostupnost cssf. Teď, když funguje, tak ho nikdo nepoužívá?Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?A proč to taháš sem...?![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?ČSSF bývalo docela kvalitní phorum, takže proč tuto informaci zde netahat?Včilek sem tame kuknul...a je to ve skutku ryze československé![]() Něch sa darí. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Mě nefunguje cssfDreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Protože třeba MOTYL![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@Pepik71https://www.cssf.cz/www/.....skus |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?nejde,nevadíDreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?antonín vie o tom viac .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Interaktivní mapa dvb t -https://www.mapavysilacu.cz/mapdistance.html - vám jde? |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?.. funguje v pohode aj s prihlásením.....![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Myslel jsem, že když to tady trochu popostrčím... No nic, asi je jiná doba. Vrátím se do hrobu.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Jasne ze je ina doba, ludi kodovanie nezaujima, teraz im uplne staci ked si pustia digisport, sadnu do kresla, daju jedno pivo a je vybavene.Naviac v sk cz komunite nie je okrem 2 ludi nikto kto sa este aj dnes s tymito zalezitostami zaobera, nie je teda dovod pustat akekolvek info, ked nic z toho. vid ako to bolo s cryptoworksom na cssf uz aj v rokoch 2007 - 2010, naratam tam max tak 3 ludi, ktorí boli v obraze ![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
jozef BATo by byla parada, kdyby takove forum bylo i dnes!! To bych kontroloval kazdy den. Aspon, ze porad existuji i tech par jedincu...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
@bobo2tak kontroloval a sosal informace.. a neznelo by lip kdybys napsal: ! to bych i ja prilozil ruku k dilu" .. co ty na to bobo ?ale dnes je konzumna spolocnost, kazdemu staci share od rusacka, nejake priblble archivy a neriesi sa nic.. maximalne konfiguracia oscamu ktora je uz 1 000 000x popisana na nete |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
klonerJa bych mile rad prikladal ruku k dilu. Nejsem ten typ "Naval OSCam na M7 kartu!!!" Ja se snazim ucit se sam. Dekodovat EMM a ECM krucek po krucku Nagru2, Irdeto2, Viaccess 2.6, Tandberg... stahovani firmwaru pro prijimace primo ze satelitu... stahovat reportaze od agentury AP... stahovat distribucni trailery do kin (klidne i filmy, ale ty jsou zakodovane)... ze prvni Rosscrypt pouziva obycejny XOR jsem vedel driv, nez s tym prisel pan Anubis_Ir, ale to mi nikdo neuveri... zkoumani MPE streamu... Jenze na skoro vsechno se snazim prichazet sam, jelikoz tady na parabole je jenom mala hrstky lidi, kteri by se o to zajimali. To co jsem napsal jsou jednoduche veci. Jenom chtit......Ale stejne nechapu, co jsi tim chtel rict. Na cem pracujes ty? Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Ono dneska bude jednodušší pokud to má člověk pro sebe kouknout na IPTV |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Mě nejde o sledování TV, takže nějaké sdílení od komerčních serverů nebo IPTV mě naprosto nezajímá. Já jsem fanda satelitního příjmu a jde mi o to, co mě osobně funguje. Tak jo, napíšu to i zde. Mám kartu Tricolor CAID 2710. V modulu jede. Ale protože zásuvku pro modul v přijímači už mám obsazenou, chtěl bych ji dát na server s oscamem. Karta se rozběhne a oscam zobrazí zápisy, ale nedekóduje. Při přístupu přes síť tvrdí, že platné záznamy nemá. Nevím, kde hledat chybu, co je ještě potřeba. Pokud by se k tomu chtěl někdo vyádřit, tak prosím na cssf. Asi to bude delší, jako s HD+.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
@bobo2tak treba citat a hladat,a hlavne zainvestovat do HW . season loger je dnes nutnostou ako ja box a karta na system o ktory sa zaujimas.. nasledne na to treba dobry programator a nejaku tu bga stanicu apodobne spajkovacie blbiny :D |
kloner
![]() |
|
klonerSeason logger prave jeste nemam a asi si ho fakt budu muset co nejdriv poridit!![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
2710nie celkom bezny rusaci (nie komercaci) to riesia serverom v dotovanom boxe, bezny rus pichne modul s kartou alebo len kartu do ich boxu a pozeraTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Cssf padlo aj vďaka takým, akým je reinkarnovaný fogo(alias kloner, klivo, arioner, dlhe_pole... a tisíc ďalších nickov). Tento komerčák dlhé roky neprispel ničím, len znehodnocoval prácu ostatných, a teraz ide rozprávať o tom, ako "treba priložiť ruku k dielu".Kiež by cssf vstalo z popola, neverím, že všetci zanietenci, ktorí robia aj niečo navyše, to už zabalili. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: O cssf už není zájem?Cssf padlo odchodem Shamanna, kterého někteří zbytečně provokovali. Tím netvrdím, že to nemohl ustát. |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@baltiko jakych zaniecencoch hovoris ? o somrackoch typu baltik co cakaju ze niekto nieco pohodi ?![]() ![]() |
kloner
![]() |
|
@klonervrchny somrak ide niekomu hovorit ze je somrak ?![]() ![]() ![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@ivanano, a ukas mi co som kde a kedy somroval ? daj jeden link..BTW: vyzera to tu ze ko kutkovia nasli cosik u psonkokrowkozrutov a terazky im chybaju relevantne data tak supom supom jak supy vrhnut sa po forach vysomrovat to... dostanete kulovy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kloner
![]() |
|
@kloneropytaj sa svojich "arabacov" ako si im lizal rite a ked ti nedali ako si ich osieral, podobne aj poliakov ti trubka somrovacia![]() ![]() ![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |